evo zašto su je svi gledali!

Našu glumačku divu više ne viđamo često, no kad se pojavi onda ukrade sve poglede, čak i među manekenkama!

Mia Begović Mia Begović In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović +0 Mia Begović - 1 Galerija

Mia Begović plijenila je poglede na izboru za Miss Beauty Hrvatske u Zagrebu gdje se pojavila u elegantnom crnom izdanju.

Glumica Mia Begović (58) ne pojavljuje se često u javnosti, no zato se uvijek pobrine ukrasti svu pažnju.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny, 2002. godina objavila je sretne vijesti Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

Ništa drugačije nije bilo ni na izboru za Miss Beauty Hrvatske koji se u srijedu održao u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu i na kojem je mamila poglede u elegantnom crnom izdanju.

Spremno je pozirala i s našim proslavljenim manekenkama Tamarom Roglić i Sanjom Bjedov, ali i puno mlađim natjecateljicama na izboru koje je nisu uspjele zasjeniti.

Iako najčešće privlači pažnju svojim bujnim atributima i osebujnim stilom, koji obično uključuje leopard uzorak i krzno, Miji je sada to pošlo za rukom i zakopčanoj do grla te u crnome od glave do pete.

Događaju su prisustvovale i druge poznate Hrvatice, a među ostalima i bivša Miss Jugoslavije te Pipi djevojka Ana Sasso, koju dugo nismo vidjeli u javnosti.

Mia je inače na sceni prisutna još od 80-ih godina i ostvarila je brojne nezaboravne filmske, televizijske i kazališne uloge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia Begović (@begovicmia)

Zajedno s njom karijeru je gradila i njezina tragično preminula sestra Ena, koje se Mia često prisjeti na društvenim mrežama.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Ana Sasso (Foto: Facebook) +3 Ana Sasso (Foto: Facebook) Nekad i sad Ana Sasso prvi put u javnosti poslije dugo vremena, evo kako izgleda 38 godina nakon reklame zbog koje je postala seks-simbol!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene