Netko je očito pratio svaki njihov pokret i zabilježio kako su u samo godinu dana nastaupali na 7 kontinenata!


Guinnessova knjiga rekorda nedavno je nagradila grupu Metallica sa plaketom za prvi i jedini bend koji je nastupao na svih 7 kontinenata u samo jednoj godini!

'Oni su nas zaj***li, onda ćemo i mi njih'

Vezani članci Neda Parmać ''Kako si vrckala guzom! Voljela bih te pokrete vidjeti u nekom tvom uratku, ne kućnom!'' Neda Parmać Neda zanjihala bokovima u stilu seksi Kolumbijke pa najavila vatreni nastup: "Ovo je stvoreno za tebe"

'7 kontinenata uz Antraktiku u samo godinu dana... Da, 120 znanstvenika i pobjednika nagradne igre i oko 300 vrlo znatiželjnih pingvina!', rekao je u svojoj izjavi James Hetfield.

Ove godine Metallica je nastupala i u južnoj i u sjevernoj Americi ali i u Europi. Do kraja godine ne planiraju turneje, žele se posvetiti radu na novom albumu, nasljedniku albuma iz 2008. 'Death Magnetic'.

Na turneji 'Metallica by Request tour' izveli su pjesmu 'Lords Of Summer' koja će se naći na novom albumu.

Osim Metallice, još su neki pjevači dobile nagrade Guinnessove knjige rekorda, među njima i Katy Perry za najveći broj pratitelja na Twitteru, Shakira kao prva osoba na Facebooku sa milijun lajkova i mega popularna serija 'Game Of Thrones' za najskidaniju seriju u povijesti torrenta!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook