Donatori uvrijeđeni

Svjetska sramota! Neodgojeni celebrityji šokirali elitu New Yorka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Metropolitan Museum ugostio je i ove godine Met Galu. Članovi odbora i donatori muzeja šokirani su fotografijama s događaja.

Proteklog tjedna održala se Met Gala. Nekad fin i elegantan događaj, na koji nije mogao svatko ući, pretvorio se u rapsodiju golotinje i vulgarnosti - kojoj na takvom mjestu zasigurno nije mjesto. Američki celebrityji, mlade manekenke, pjevačice, glumice - pokazali su pravu nekulturu pa su pušili i fotografirali se u WC-u, iako je i jedno i drugo zabranjeno.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin Nakon šest godina! Šuškanja koja traju već neko vrijeme konačno su potvrđena, najtajanstveniji par Hollywooda na korak je do najljepšeg dana u životu!

Donatori muzeja i članovi odbora šokirali su se kad su vidjeli fotografije s Met Gale, a na kojima Bella Hadid, Dakota Johnson, Behati Prinsloo, Rita Ora i ostali uzvanici sjede i puše u WC-u. Korisnici Twittera usporedili su fotografije s prizorima studentskog tuluma. New York Post stoga prenosi riječi uvrijeđenog donatora muzeja.

"Kao donator, jako sam uvrijeđen bio kad sam vidio sve te celebrityje kako puše i slikaju se u WC-u. Umjetnine u muzeju moraju biti očuvane i što dalje od dima cigareta. Stvarno bih volio da im grad izda kazne", rekao je izvor tako za Page Six, moleći da ostane anoniman. Dodao je i da je to jako nepristojno od uzvanika. U fokusu zanimanja ove godine bile su mlađahne, Instagram zvijezde, koje su slavu stekle i golišavim izdanjima. Zamjera se Anni Wintour što nije malo pažljivije birala goste.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene