Bračni par Messi španjolsku je Ibizu za odmor odabrao s razlogom.

Galerija


Bračni par Messi španjolsku je Ibizu za odmor odabrao s razlogom.

Vezani članci Andrej Kramarić i Mia Ćurković Divne vijesti! Andrej Kramarić postat će tata, a otkrio je i točan datum vjenčanja s prelijepom Mijom Maja Šuput (Foto: Instagram) Čisti hedonizam: Pogledajte kako novopečeni supružnici Tatarinov uživaju na medenom mjesecu

Nakon argentinskog debakla na Svjetskom nogometnom prvenstvu, jedan od najboljih nogometaša na svijetu Lionel Messi utjehu je pronašao u prelijepoj supruzi, djeci i prijateljima na poznatom party otoku Ibizi.

Nogometaš se neko vrijeme provodio na luksuznoj jahti, a zatim se sa zanosnom suprugom Antonellom Roccuzzo pojavio na vjenčanju nogometaša Cesca Fabregasa i Danielle Semaan koje je tamo održano.

I dok je nogometaš blistao u elegantnom, plavom odijelu, Antonella se odlučila za zeleno-crnu, dugu haljinu s dekolteom do pupka i to doslovno pa ne čudi da je ukrala svu pažnju.

 

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Podsjetimo, par se vjenčao tek u srpnju 2017. godine, iako se poznaju od njezine pete godine, obzirom da je njezin rođak bio Messijev prijatelj.

Duo je odrastao u Rosariju, trećem najvećem gradu u Argentini, a njihova je veza postala javna 2008. godine, iako se šuška kako su se počeli viđati godinu dana prije, no dobro su čuvali tajnu. Par ima i troje djece.

 

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

S druge strane, Fabergas je svoju dugogodišnju partnericu Daniellu odveo pred oltar još u svibnju, a proslava je održana tek sada. Par također ima troje djece.