Prepoznajete li je?

Pretvorila se u pravu vješticu - doslovno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi Disneyev film okupio je jaka hollywoodska lica koja su rado zakoračila u svijet bajke.

'Pazi što poželiš...' misao je vodilja novog filma iz Disneyeve tvornice. 'Into the Woods' inspiriran je bajkama braće Grimm, režiju potpisuje Rob Marshall. Tako je glavnu ulogu vještice dobila slavna Oscarovka Meryl Streep koja je potpuno neprepoznatljiva iza sjajno napravljene maske.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Into the Woods: Novi Disneyev film koji će vas natjerati da 'pazite što poželite'

U priči su se našli i glumica Emily Blunt te James Corden koji glume pekare, Anna Kendrick utjelovila je Pepljugu, Chris Pine je njezin šarmantni princ, Lucy Punch i Tammy Blanchard su zločeste Pepeljugine polusestre a  Christine Baranski je zla maćeha.  Johnny Depp gotovo je neprepoznatljiv iz maske opakog Vuka koji vreba Crvenkapicu Lillu Crawford, MacKenzie Mauzy je Zlatokosa a Billy Magnussen njezin princ, Daniel Huttlestone utjelovio je Jacka a Tracy Ullman njegovu mamu.

'Šuma natjera likove da shvate što zaista žele u životu. Tema je zapravo 'budi oprezan što želiš' i usmjeri se na ono što imaš jer posljedice mogu biti prilično opasne', kaže Blunt koja glumi o ovom novom Disneyevom spektaklu. Film bi se u našim kinima trebao naći od 1. siječnja 2015.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene