Ima više od milijun pratitelja

Turska inačica hit-serije donijela joj je slavu, ali i titulu jedne od najljepših glumica

Merve Cagiran Merve Cagiran Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Merve Cagiran Merve Cagiran Merve Cagiran +0 Merve Cagiran i Serhat Teoman Galerija

Glumicu Merve Cagiran gledamo u seriji Nove TV "Dijete".

Merve Cagiran jedna je od glavnih zvijezda serije "Dijete" koja je krenula s emitiranjem u programu Nove TV i na prvu osvojila gledatelje.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Mlada 28-godšinja turska glumica proslavila se svojim talentom, ali i ljepotom, a na veselje njezinih obožavatelja njezino je srce zasad slobodno. Na profilu na Instagramu prati je čak milijun i pol ljudi koji uživaju u njezinim zgodama iz privatnog i poslovnog života koje s njima dijeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merve Cagiran (@mervecagiran) on

U svojoj je zemlji najpoznatija po jednoj od uloga u turskoj inačici hit serije "Slatke male lažljivice", a iza nje je i niz drugih serija koje je snimila.

U seriji "Dijete" glumi lik Akče, prave majke dječaka Efea oko kojeg se vrti cijela radnja. Akče ja sa samo 17 godina ostala trudna s problematičnim Hasanom koji ju zlostavlja pa odluči djetetu pružiti bolji život nego ga ona ima.

Tako ni ne znajući da je Asije Hasanova biološka majka, daje njoj da posvoji dijete koje je rodila. Hasanu i svojoj majci Emine rekla je da je ono pri porođaju umrlo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene