Glumci, dobro poznati našoj publici iz turske serije koju su mogli pratiti na programu Nove TV, ulaze u srpsku verziju reality showa.


Zvijezde hit serije 'Crna ruža', koja se emitirala na programu Nove TV, Mert Yazıcıoğlu i Eser Karabil ulaze u srpsku verziju popularnog reality showa 'Farma'. Glumci su, navodno oduševljeni realityjem te su odmah prihvatili poziv produkcije da na jedan dan budu gosti 'Farme'.

Vezani članci Saša Vujnović (Foto: PR) Tužna priča farmera Saše: ''Ni sam ne znam razloge zbog kojih je došlo do cijele te zavrzlame'' Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Farmeri su spremni baš na sve: Tko je na seosko imanje došao potražiti ljubav?!

Glumci će iskoristiti pauzu u snimanju novog projekta kako bi gostovali u realytiju. Pozvi su prihvatili bez razmišljanja, jer, kako tvrdi izvor blizak glumcima, obožavaju srpsku verziju showa i prate je putem interneta. Eser već nekoliko dana boravi u Vojvodini i navodno je oduševljen srpskim farmerima.

Isti izvor navodi kako se glumcu jako sviša taj formas showa i kako će s kolegom Mertom na farmu ući ujutro, ali će već na večer izaći zbog obveza. Na farmi će, kako prenosi 'Telegraf.rs', provesti 12 sati zbog jezične barijere, ali i zbog posebnog načina prehrane kako ne bi nabacilivišak kilograma tijekom snimanja serije. Produkcija 'Farme' ne želi otkriti točan datum gostovanja.