prvi nastup

Težak početak naše dive: "Počelo je burno i stresno. Završila sam u bolnici"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza glazbene dive Meri Cetinić danas je više od 40 godina karijere. No, njezini početci nisu bili nimalo laki.

Jedna od najdugovječnijih pjevačica na našoj sceni Meri Cetinić požalila se na teške početke karijere. Pjevačica, koja je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama, na svom Facebooku objavila je do sada nepoznati detalj iz života. Meri je naime otkrila kako je izgledao njezin prvi nastup na Splitskom festivalu 1975. godine na koji je stigla kao solistica grupe More.

Pogledaj i ovo Koncert Trag u beskraju - 10 velika galerija Nikad emotivniji koncert "Trag u beskraju", donosimo najposebnije trenutke: "Oliver je Velu Luku napravio glavnim gradom Hrvatske!"

"Počeo je burno i stresno, od uzbuđenja i treme sam ujutro završila u bolnici, jer sam se bila cijela osula. Po haljinu za nastup sam bila otišla u Trst i kupila jednu lijepu, svjetlo plave boje, da bi mi u finalu ljudi s televizije rekli da ne smije biti plava boja! Nisam imala drugu, pa mi je prijateljica Anka posudila svoju, bijelu. Ipak je sve završilo super, dobila sam nagradu za najbolju žensku interpretaciju i 1. nagradu stručnog žirija!", napisala je Meri iza koje je danas više od 40 godina uspješne karijere.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene