Menadžer i prateća ekipa pjevačice Pink doživjeli su zrakoplovnu nesreću u Danskoj.

Galerija


Privatni zrakoplov Cessna 560XL kojim su letjeli menadžer Roger Davies i prateća ekipa slavne pjevačice Pink zapalio se nakon prizemljenja u Danskoj, gdje je stigao nakon njezina nastupa u Norveškoj.

Vezani članci Severina (Foto: Jani Ugrin) Severina odgovorila na optužbe bivšeg stilista koji tvrdi kako je besramno pokraden Severinina turneja The Magic (Foto: Jani Ugrin) - 6 Severinina "The Magic" turneja započela trikom koji je zapanjio splitsku arenu

Svi putnici srećom su prošli bez ozljeda nakon što su uspjeli pobjeć iz buktinje. Među njima je bio jedan Britanac, dvoje Amerikanaca i dvoje Australaca, dvoje članova posade iz Njemačke i jedan iz Austrije. Hitne službe spremno su dočekale  zrakoplov i uspjele ugasiti vatru, a putnici su noć proveli u obližnjem hotelu.

Pink nije putovala tim letom, u kojem se vatra počela širiti prije samo sljetanja na odredište.

"Pink nije bila u avionu, ali bio je njezin menadžer i nekoliko članova ekipe koja ju prati na turneji, no svi su dobro", izjavila je za medije voditeljica prodaje ulaznica Kristin Svendsen.

Zrakoplov registriran u Njemačkoj trebao je sletjeti u danski grad Aarhus nakon ponoći i još uvijek nije otkriven uzrok nesreće koju istražuju danski stručnjaci. Policija je zasad izvjestila kako je prizemljen u blizini piste te da incident nije prouzročio probleme u prometovanju drugih zrakoplova.

Pink će nastup u Danskoj održati bez obzira na nesreću, i to u sklopu svoje europske turneje na kojoj promovira posljednji album "Beautiful Trauma".

Prije nego je 2001. godine postao menadžer Pink, Roger je ostvario uspješnu glazbenu karijeru u Australiji, a surađivao je i za zvijezdama poput Olivije Newton John, Tine Turner, Cher, Joea Cockera, Sade i brojnih drugih.

Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas