Menadžer i prateća ekipa pjevačice Pink doživjeli su zrakoplovnu nesreću u Danskoj.

Galerija


Privatni zrakoplov Cessna 560XL kojim su letjeli menadžer Roger Davies i prateća ekipa slavne pjevačice Pink zapalio se nakon prizemljenja u Danskoj, gdje je stigao nakon njezina nastupa u Norveškoj.

Vezani članci Policija, ilustracija Motociklist poginuo u Istri, policija traži tko mu je oduzeo prednost i pobjegao Pad zrakoplova, Etiopija (Foto: Michael TEWELDE / AFP) Nakon 157 poginulih u padu zrakoplova, Ethiopian Airlines prizemljio svoju flotu

Svi putnici srećom su prošli bez ozljeda nakon što su uspjeli pobjeć iz buktinje. Među njima je bio jedan Britanac, dvoje Amerikanaca i dvoje Australaca, dvoje članova posade iz Njemačke i jedan iz Austrije. Hitne službe spremno su dočekale  zrakoplov i uspjele ugasiti vatru, a putnici su noć proveli u obližnjem hotelu.

Pink nije putovala tim letom, u kojem se vatra počela širiti prije samo sljetanja na odredište.

"Pink nije bila u avionu, ali bio je njezin menadžer i nekoliko članova ekipe koja ju prati na turneji, no svi su dobro", izjavila je za medije voditeljica prodaje ulaznica Kristin Svendsen.

Zrakoplov registriran u Njemačkoj trebao je sletjeti u danski grad Aarhus nakon ponoći i još uvijek nije otkriven uzrok nesreće koju istražuju danski stručnjaci. Policija je zasad izvjestila kako je prizemljen u blizini piste te da incident nije prouzročio probleme u prometovanju drugih zrakoplova.

Pink će nastup u Danskoj održati bez obzira na nesreću, i to u sklopu svoje europske turneje na kojoj promovira posljednji album "Beautiful Trauma".

Prije nego je 2001. godine postao menadžer Pink, Roger je ostvario uspješnu glazbenu karijeru u Australiji, a surađivao je i za zvijezdama poput Olivije Newton John, Tine Turner, Cher, Joea Cockera, Sade i brojnih drugih.

Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas