Baš lijepo!

Menadžer Klape Intrade oglasio se o lažnoj dojavi o bombi, a spontana reakcija publike sve je dirnula: "Nastao je tulum!"

Klapa Intrade - 6 Klapa Intrade - 6 Igor Goić/PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Intrade - 6 Klapa Intrade - 5 Klapa Intrade - 4 Klapa Intrade - 3 Klapa Intrade - 1 Klapa Intrade - 2 Klapa Intrade - 2 Klapa Intrade - 1 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 4 Klapa Intrade +5 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 3 Galerija

Menadžer Klape Intrade Branko Paić oglasio se o lažnoj dojavi o bombi u Ciboni uoči koncerta koji je na kraju uspješno održan pred oduševljenom publikom.

Uoči zagrebačkog koncerta Klape Intrade u Ciboni odvijala se prava drama i to nakon što je zaprimljena dojava o bombi u dvorani, za koju se ispostavilo da je lažna.

Pogledaj i ovo Boris Oštrić i Klapa Intrade Veliki hit! Dalmatinski evergreen "Kapetane, tribali bi doma" nakon 20 godina napokon dobio spot!

Nekoliko trenutaka prije početka koncerta svi posjetitelji zamoljeni su da napuste dvoranu, kako bi policijski službenici mogli provjeriti prijeti li uistinu bilo kakva opasnost, no na sreću ispostavilo se da je sve u redu i da se koncert može održati.

"Policija je tri puta pretraživala dvoranu, ali takva je procedura. Publika se vratila unutra i spontano krenula s pjesmom, napravili su pravi tulum, pjevaju 'Croatio, iz duše te ljubim'", izjavio je za Večernji list menadžer klape Intrade Branko Paić.

Tomislav Bralić i klapa Intrade tako su uspješno održali predbožićni koncert gdje su sa svojim obožavateljima proslaviti veliku 35. obljetnicu koja je zbog pandemije prošle godine bila odgođena, a kako su i sami najavili bio je to pravi spektakl. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene