Kulinarska avanutra!

Ovo mu je prvi put da se našao ispred kamera pa za gledatelje ima jednu posebnu, ali simpatičnu molbu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef +12 Masterchef Galerija

Melkior Bašić poziva gledatelje malih ekrana da prate novu sezonu showa "Masterchef.

Kulinarski chef Melkior Bašić prvi se put našao pred kamerama i to u novoj sezoni showa "Masterchef" u kojem uz Damira Tomljanovića i Stjepana Vukadina vodi natjecatelje, ali i gledatelje pred malim ekranima kroz sve kulinarske izazove.

Pogledaj i ovo Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić nema im ravnih! Pogledajte gdje se omiljeni trojac iz MasterChefa provodi za vikend, pobrinuli su se i da nitko oko njih ne ostane gladan!

"Gledajte novi Mastercher na Novoj TV i nemojte biti strogi prema nama", poručio je Melkior gledateljima.

Osim njega u "Masterchefu" gledamo i njegove kolege Damira Tomljanovića i Stjepana Vukadina, a svi zajedno će vode kandidate kroz izazove, podrška su im, ali isto tako i njihovi suci i kritičari koji će pravednim ocjenjivanjem morati napraviti selekciju i suziti broj najboljih.

Samo će se neki natjecatelji istaknuti u mnoštvu, savladati sve izazove i zasluženo stići do finala. Na kraju ima mjesta samo za jednog! Tko će na kraju ove TV pustolovine i pregršt izazova biti proglašen petim hrvatskim Masterchefom, preostaje nam tek saznati.

A večeras ćemo gledati već treću emisiju koju nikako ne smijete propustiti!

Svi su na audiciju došli s jednim ciljem – osvojiti žiri, osvojiti pregaču i nastaviti natjecanje u MasterChefu. Pred žirijem su teške odluke, no kandidati moraju znati da svaka pogreška na tanjuru ima svoju cijenu.

Neki kandidati će i u trećoj emisiji dobiti priliku nastavati natjecanje zahvaljujući svojim lijepim i ukusnim jelima, te potencijalom kojeg su pokazali na audiciji.

Atmosfera u kuhinji je vatrena, napetost raste, mnogi su gladni za pobjedom, a neki kandidati se suočavaju i bore sa svojim strahovima i emocijama…

Nova epizoda donosi maštovite tanjure, ali i pregršt zanimljivih priča kandidata koji su osim što su pokazali svoju strast i ljubav prema kuhanju, podijelili i neke svoje najemotivnije životne trenutke.

''Trema je normalna. Mi kao kuhari svaki dan živimo s tim. Tu tremu danas iskoristite maksimalno, dajte sve od sebe, dajte sto posto'', poručio je Melkior Bašić kandidatima.

''Pokažite nam da imate ono nešto da nastavite svoj put dalje. Iznenadite nas, dodao je chef i član žirija Stjepan Vukadin. No tko će sve iznenaditi pozitivno, a tko i sebe razočarati tijekom audicije tek ćemo saznati u novoj uzbudljivoj emisiji MasterChefa.

''Za sreću mi treba samo pregača'', kaže jedna kandidatkinja. Nekima se ruke tresu ispred žirija, neki će opušteno pokazati najbolje od sebe, a u današnjoj epizodi vidjet ćemo kako se u kuhinji snalazi medicinski tehničar, profesorica matematike, profesionalni vozač, ekonomistica, vlasnik marketinške agencije…

Kome će se zapaliti tava, tko dobro podnosi pritisak i utrku s vremenom, a tko će pak pokazati toliko veliku strast prema kuhanju i emociju da će mu žiri dati čak i drugu šansu, saznat ćemo uskoro.

Potraga za najboljim kuharima se nastavlja, ne propustite treću epizodu MasterChefa te saznajte tko će osvojiti svoj cilj i napustiti najpoznatiju TV kuhinju s pregačom, tko će se svoje emocije uspjeti prenijeti na tanjur te s kakvim sve pričama kandidati ulaze u najpoznatiju TV kuhinju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 4 Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 3 Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 2 Marinela Jantoš Ella (Foto: Youtube Screenshot) +2 Marinela Jantoš - 3 Nekad i sad Njezin hit ''Iza ponoći'' znaju svi, zvali su je dance kraljicom Hrvata, a danas živi potpuno drugačijim životom!


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene