Miss Universe

Vitke noge koje su zaustavljale poglede na zagrebačkom aerodromu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa hrvatska Miss Universe Melita Fabečić otputovala je na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u Moskvi 9.studenog.

Na zagrebački aerodrom Melita Fabečić stigla je u pratnji Direkcije Miss Universe Hrvatske Vladimira i Marije Kraljević, Ivane Delač Đolo te mame Gordane.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije im hladno Finalistice izbora za Miss Universe pozirale u oskudnim kostimima

Melita u Moskvu nosi brojne večernje i koktel haljine Sherri Hill, cipele Baldinini no posebno se ističe nacionalni poklon s kojim će naša lijepa Miss sudjelovati u humanitarnoj aukciji; nakit inspiriran šibenskim botunima, atraktivna ogrlica i naušnice.

>> Miss Universe Melita Fabečić zabavljala se sa slavnim Armandom Assanteom

Nacionalni kostim, tradicionalnu alkarsku nošnju, izradila je poznata hrvatska dizajnerica Mina Petra, a Hrvatska turistička zajednica pripremila je 90 poklona koje će Melita darovati svim kandidatkinjama ovogodišnjeg finala; Croatia shopping torbice, licitarska srca, autokartu Hrvatske te lavandu.

'Raduje me odlazak u Moskvu na svjetsko finale za koje sam se uporno pripremala posljednjih pet mjeseci. Truditi ću se Hrvatsku predstaviti najbolje što mogu i s nestrpljenjem očekujem sve predstojeće obaveze koje će pred nas staviti Miss Universe Organisation. Posebno me veseli što ću imati priliku biti dio ovog prestižnog natjecanja ljepote i jedva čekam upoznati svih 90 ljepotica iz cijelog svijeta'', izjavila je Melita Fabečić prije leta za Moskvu.

Posljednih šest mjeseci Melita se pripremala za svjetski izbor vježbajući u teretani World Class sa osobnim trenerom te usavršavajući engleski jezik u školi Berlitz. Mnogobrojni svjetski portali koji prate izbore ljepote svrstavaju Melitu među favoritkinje, a žiri portala http://www.globalbeauties.com/ uvrstio ju je na visoko sedmo mjesto na leaderboardu tik uz bok predstavnicama Francuske, USA, Venecuele, Španjolske, Paragvaja, Kolumbije i Filipina.

Hoće li atraktivna Melita Fabečić ponoviti uspjeh svojih prethodnica Elezabete Burg i Sarah Ćosić te se planirati u Top 16 na svjetskom finalu i kome će još uvijek aktualna Miss Universe Olivia Culpo predati krunu predstoji nam vidjeti u velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu 9.studenog.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene