Bivši ministar

VELIKI INTERVJU Sve o ljubavi hrvatske ljepotice i ukrajinskog bogataša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam veliku priču o ljubavi Melite Fabečić i Oleksandra Onyshchenka. Spojila ih je ljubav prema jahanju, a razlika u godinama ne stvara im nikakav problem.

Kada se udala za Oleksandra Onyshchenka, bivša Miss Universe Hrvatske iznenadila je sve. Najvećim dijelom jer se za njihovu vezu nije znalo pa je vijest odjeknula kao 'grom iz vedra neba'. U velikom intervjuu Melita  Fabečić nam pojašnjava kako se dogodila ljubav između nje i 25 godina starijeg sportaša i političara. Najavljuje i humanitarni projekt koji će sa suprugom pokrenuti u Hrvatskoj, kako bi pomogla mladim ljudima. Bivši ministar te zastupnik u ukrajinskom parlamentu izgradio je i uspješnu sportsku karijeru, na što je Melita iznimno ponosna.

Pogledaj i ovo showbuzz Mjesecima se nisu vidjeli? Vratila se u Zagreb: Hrvatska misica više ne ljubi ukrajinskog bogataša?

Kada ste se i gdje udali?

Udala sam se u Kijevu prije desetak dana. Naime odmah nakon vjenčanja došla sam u Hrvatsku kako bi obavila sve potrebno za izradu novih dokumenata. Moj muž i ja poznajemo se duži period te smo se odlučili na brak. Vjenčanje u Kijevu bilo je u intimnom okruženju dok u proljeće planiramo veliku proslavu za prijatelje i obitelj.

Možete li nam predstaviti vašeg supruga?

Moj suprug, Oleksandr Onyshchenko bivši je ministar u vladi te zastupnik u ukrajinskom parlamentu. Iz bivšeg braka ima prekrasnog sina te je brižan otac i sinova velika podrška. Uz razgranati posao, aktivni je sportaš, veliki ljubitelj konja i preponskog jahanja. U svojoj sportskoj karijeri nastupao je na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu te sam iznimno ponosna na njegova životna postignuća.

Čime vas je novopečeni suprug osvojio?

Supruga i mene veže velika ljubav prema sportu, jahanju i konjima. On se aktivno bavi preponskim jahanjem te neizmjerno voli konje. Ja sam od malena oduševljena njima i jahanjem te je to postala naša zajednička ljubav iz koje je proizašlo sve ostalo.

Što su komentirali prijatelji i obitelji? Koliko je vaša odluka došla iznenada?

Obitelj i prijatelji velika su mi potpora i jako sam ponosna što imam kvalitetne odnose s dragim ljudima koji me okružuju. Povjerenje je glavni uvjet za svaki odnos stoga meni moji bližnji u potpunosti vjeruju i nemaju razloga za bilo kakve druge emocije osim sreće pošto sam trenutno u najljepšem periodu u životu. Najbliži su mi uvijek bili podrška, obitelj je temelj.

Mnogi će spomenuti razliku u godinama, no ona može biti i prednost u odnosu. Slažete li se i osjećate li vi sami tu razliku?

Razlika u godinama za mene je u potpuno nebitna. Smatram da ljudi koji imaju iste interese i spremni su biti tu jedan za drugoga mogu imati savršen odnos bez obzira na to koliko tko ima godina. Kod mog supruga razlika u godinama me nikada nije smetala kao što ne smeta niti njega, mi smo pronašli iste interese, ljubavi i jednostavno „kliknuli“ što smatram da je kvalitetan temelj svakog odnosa. Razliku u godinama sa svojim mužem nikada nisam osjećala, možda zato što smo nas dvoje jako slični karakterom nisam nikada dobila dojam bilo kakve različitosti.

Kakvi su vam planovi za budućnost, hoćete li se posvetiti obiteljskom životu, ili nastavljate graditi uspješnu manekensku karijeru?

U najskorije vrijeme imamo zakazano nekoliko putovanja na kojima moj suprug ima aktivnosti vezane uz sport kojim se bavi. Pratit ću ga na njima i usporedo s tim raditi na vlastitim projektima. Započela sam projekt u Hrvatskoj koji će biti humanitarnog karaktera i s kojim ću, nadam se, djeci u Hrvatskoj uljepšati sutra. U prilici sam pokrenuti pozitivne promjene kojima ćemo suprug i ja u mojoj domovini raditi za bolju budućnost mladih. Već oko Uskrsa, kad ponovno zajedno dolazimo u Hrvatsku, nadam se da ćemo realizirati dio planiranih aktivnosti.
 

 

Your wife. Melita Onyshenko 2.2

A photo posted by MELITA ONYSHENKO (@melita.onyshenko) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene