Obična, a neobična

Slavna komičarka zarađuje 12 milijuna dolara godišnje, budi se u 4:30, a vikendom gasi mobitel

Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy i Ben Falcone (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) +0 Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Galerija

Melissa McCarthy sve je osim obične holivudske glumice.

Glumici Melissi McCarthy ovih dana u životu ide dosta dobro, no nije uvijek bilo tako. Ranije ove godine u intervjuu za Glamour otkrila je da je imala problema s plaćanjem računa kao 20-godišnjakinja, nakon što se preselila u New York kako bi ostvarila svoj san da postane komičarka.

Pogledaj i ovo Uma Thurman (FOTO: Getty) Životna priča Glumački talent donio joj je slavu, a privatno je proživljavala pravu dramu kad ju je muž prevario s dadiljom njihove djece

"Sjećam se vremena kada su računi za telefon iznosili 5 dolara, a ja ih nisam mogla platiti jer nisam imala toliko", priznala je Melissa.

No danas je priča malo drugačija. Naime, 48-godišnja Melissa jedna je od najplaćenijih holivudskih glumica, koja je samo ove godine zaradila 12 milijuna dolara. Njezina se imovina prema Forbesu procjenjuje na čak 60 milijuna dolara.

Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U nedavno objavljenom članku New York Timesa, Melissa je otvoreno progovorila o tome kako njezin život danas izgleda, opisala svoja ranojutarnja buđenja, ali i kako se nosi s tehnologijom.

Ona danas živi u Atlanti, zajedno sa svojom obitelji koju se trudi ne probuditi svakog jutra u 4:30 kada ustaje, kuha kavu i u miru gleda televizor. To joj je omiljena svakodnevna rutina, mnogo draža od jutarnje meditacije ili provjeravanja e-mailova za posao. Umjesto toga fokusira se na opuštanje na druge načine.

"Posvećujem se sebi na najbolji mogući način", izjavila je.

Melissa McCarthy i Ben Falcone (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy i Ben Falcone (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Prema njezinu mišljenju, cijeli je svijet podređen raznim trendovima, no umjesto da ih slijepo prati, nju više zanima boravak u svom domu i provođenje vremena s obitelji.

"Mi doslovno rušimo zidove kako bismo pomogli jedni drugima. Možda ću pokrenuti posao i nazvati ga 'Zidovi', a moja specijalnost bit će sastavljanje zidova, jer za 10 godina ćemo ih ponovno htjeti jer smo kuću pretvorili u studio apartmane", smije se Melissa.

Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Priznala je i da se trudi što više izbjegavati upotrebljavanje tehnologije, odbijajući koristiti mobitel cijelo vrijeme, nešto što je danas svima postalo uobičajeno i što mnogima ne uspijeva često. Melissa zato pokušava korištenje mobitela svesti na minimum, ali kad dođe vikend, to je vrijeme samo za prijatelje i obitelj.

Nedjeljom ona i suprug, redatelj Ben Falcone, pozovu prijatelje na večeru i ugase mobitele. Priznaje da ju mobiteli izluđuju te da na druženjima s prijateljima dozvoljava telefoniranje samo u hitnim situacijama, ali nema pregledavanja novosti i profila na društvenim mrežama.

"Odustan si duhom automatski u takvim situacijama", objasnila je simpatična glumica.

Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene