Nakon što su fotografi zabilježili pad Resse Witherspoon, osvanule su i fotografije njezinih kolegica Melisse McCarthy i Salme Hayek nakon dodjele britanske filmske nagrade BAFTA.

Galerija


Poznata je tradicija da se nakon svake dodjele nagrada, bilo one glazbene ili filmske, održavaju zabave koje posjećuju najveće zvijezde, od kojih se neke vole zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Vezani članci Sajam turizma u Londonu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska je u Londonu odradila odličan posao: "Razgovaralo se s Ryanairom o proširenju nekih linija" Kamion u kojem je kod Londona pronađeno 39 tijela (Foto: AFP) - 2 Identificirane prve žrtve kamiona smrti kod Londona: U Vijetnamu policija uhitila osmero ljudi

Nakon što su fotografi zabilježili pad Reese Witherspoon na proslavi 50. rođendana Jennifer Aniston, čini se kako je i na zabavi nakon dodjele britanske filmske nagrade BAFTA, nekim zvijezdama bilo jako veselo, između ostalih glumicama Melissi McCarthy i Salmi Hayek.

Melissa McCarthy je legenda filmskih komedija, koja se s vremena na vrijeme voli opustiti, no u ovakvom je izdanju nismo baš navikli vidjeti. Naime, 48-godišnja glumica pokazala je to odlazeći sa zabave u ranim jutarnjim satima, pri čemu joj je trebala pomoć da stigne sretno i sigurno do hotela u kojem je odsjela.

Naime, Melissa je imala popriličnih problema s ravnotežom i hodanjem, a njen zamućeni pogled otkrivao je kako je popila koju čašicu previše. Čak joj ni tenisice na nogama u koje se preobula iz visokih potpetica nisu bile od velike pomoći jer su je morali pridržavati.

Veselo je bilo i njenoj kolegici Salmi Hayek koja je također nakon cjelonoćnog tulumarenja trebala pomoć pri kretanju. Njezin ju je asistent obuhvatio oko struka i pomogao joj da uđe u taksi i pokušao je zaštiti od snimanja paparazza.

Sve fotografije glumica možete pogledati OVDJE i OVDJE. 

Omiljena holivudska plavuša popila čašicu previše? Na proslavi završila na podu

Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države

Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

Samo pola godine prije 50. rođendana ona ovako izgleda, a pogledajte u kakvoj je tek formi!

Povratak poslije sloma: Vjenčanje bivšeg ju je dotuklo, a sad je u badiću pokazala fantastično tijelo