Kakva promjena

Tko se sjeća "Sabrine, male vještice"? Osim glavne glumice, ostatak ekipe na nalikuje na sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melissa Joan Hart objavila je fotografiju na kojoj pozira s kolegama iz serije "Sabrina, mala vještica".

"Sabrina, mala vještica" jedna je od popularnih serija koja je obilježila devedesete i stekla milijune gledatelja, stoga nije ni čudo da je fotografija koju je glavna glumica Melissa Joan Hart izazvala pravo oduševljenje.

Pogledaj i ovo showbuzz ona ne stari! Prošlo je 25 godina otkako je utjelovila vješticu koja je mnogima obilježila odrastanje, a evo kako izgleda danas!

Naime, danas 43-godišnja Melissa je dovela do ludila obožavatelje serije i to jednom jedinom fotografijom na kojoj joj društvo prave 41-godišnji Nate Richert koji je glumio Harveyja Kinklea, 47-godišnji David Lascher kojeg smo gledali kao Josha Blackharta i 48-godišnja Elisa Donovan koja je glumila Morgan Cavanaugh.

Sve njih je zapravo na prvi pogled teško prepoznati, jer su su se s godinama poprilično promijenili, svi osim Melisse na koju su godine ostavile najmanje traga.

Serija "Sabrina mala vještica" počela je s prikazivanjem 1996. godine dok je finalna epizoda emitirana 2003. godine nakon ukupno sedam sezona, a prema njoj su snimljena i tri filma.

Čini se da je ekipa i nakon toliko godina ostala bliska, a to je posebno razveselilo njezini 1,3 milijuna obožavatelja koliko je prati.

"Televizijska večera", napisala je Melissa kratko uz objavljenu fotografiju i vratila sve u neka prošla vremena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Joan Hart (@melissajoanhart) on

"O Bože, podsjetila si me na epizodu s Harveyjem", "Ovo izgleda kao sjajna večera", "Kakav povratak u prošlost", "Super, pokušavam učiti, a sada će mi pjesma iz serije biti stalno u glavi", "Svi izgledate sjajno", "Idem pogledati Sabrinu", neki su od komentara koje je dobila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene