Reperica Melissa Jefferson uspjela je privući pažnju modnim dodatkom na dodjeli Američkih glazbenih nagrada.

Galerija


Reperica Melissa Jefferson možda nije bila bila trijumfalna pobjednica na dodjeli Američkih glazbenih nagrada, ali je zato na drugačiji način uspjela privući na sebe svu pažnju. Ne, nije se skidala niti pokazivala intimne dijelove tijela, već je iznenadila sve prisutne neobičnim modnim dodatkom - koji se ne viđa svakoga dana. 

Vezani članci Slika nije dostupna 5 tipova malih torbi koje svaka žena mora imati Slika nije dostupna Srpske manekenke prodaju se šeicima za Louis Vuitton torbice

Melissa, poznatija pod umjetničkim imenom Lizzo, pojavila se u vrlo kratkoj narančastoj haljinici koja joj je otkrila noge, a u ruci je držala vjerojatno najmanju torbicu na svijetu. Malena srebrna torbica toliko je sićušna da bi u nju mogla stati eventualno samo žvakaća guma ili pokoji bombon, pa nije dugo trebalo čekati da se počne raspravljati tom nesvakidašnjem outfitu. 

Potpisuje ju modna kuća Valentino, a mnogi su se zapitali koja je uopće svrha tako male torbice. Takvi komentari nisu zasmetali reperici, pa je u šali otkrila i njezin sadržaj.

"Unutra su mi tampon, pljoska tekile, kondomi...", rekla je reperica za Metro, a otkrila je i da na svijetu postoje samo tri takve mini torbice. 

Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić