Snašla se

Zbog načina na koji zarađuje za život prozvali su je internetskom senzacijom, a na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi!

Melina Goransson Melina Goransson Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Goransson Melina Goransson - 1 Melina Goransson - 3 Melina Goransson - 2 Melina Goransson - 9 Melina Goransson - 11 Melina Goransson - 7 Melina Goransson - 8 Melina Goransson - 10 Melina Goransson - 6 +7 Melina Goransson - 5 Galerija

Melina Goransson plijenila je pažnju na plaži u Miamiju, gdje su je primijetili i dežurni paparazzi.

Švedska influencerica Melina Goransson, koju su strani mediji prozvali i internetskom senzacijom zbog načina na koji zarađuje, snimljena je ovih dana na jednoj od plaža Miamija, u kojem danas živi, a gdje je privlačila pozornost svojom pojavom.

24-godišnja Melina uživala je u bikiniju s tangicama u kojem je ponosno pokazala obline, a paparazzima, naravno, nije promakla u takvom izdanju.

Melina se proslavila nakon što je kreirala profil na Instagramu pod korisničkim imenom Melina Goransson 2012. godine, na kojem s pratiteljima dijeli fotografije s putovanja i privatnog života.

Trenutno ima više od 279 tisuća pratitelja, ima i profil na kojem objavljuje svoja umjetnička djela, a uz to i jedan rezervni s više od 25 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℳℯ𝓁𝒾𝓃𝒶 (@melina.goransson)

U svibnju 2018. godine napravila je profil na Twitchu, kanalu koji se fokusira na live prijenos igranja videoigara, sportskih i plesnih natjecanja i sličnog sadržaja. No za razliku od mnogih streamera na Twitchu, ona ne igra videoigre već samo priča o svojem životu i prenosi gotovo sve iz svoje svakodnevice. Njezini streamovi obično traju oko četiri sata i u prosjeku broje pet tisuća gledatelja. Trenutno ima više od 737 tisuća sljedbenika i oko 4000 pretplatnika.

Twitch i raznorazna sponzorstva danas su joj glavni izvor prihoda, a prema pisanju stranih medija, zarađuje 19.675 dolara mjesečno samo od pretplate, ne računajući reklame u svojim videima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Paris Hilton Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 7 +4 Ivana Knoll - 6 Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica u Miamiju mami uzdahe seksi izdanjima, a zasjenila je čak i slavnu bogatašicu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) +1 Borna Kotromanić Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene