Melanie Griffith snimljena je u izlasku sa svojom kćeri Stellom Banderas.

Galerija


Holivudska glumica Melanie Griffith ovog će mjeseca napuniti 62 godine, no proteklog je vikenda pokazala kako su godine za nju samo broj i to pojavivši se u crnom kombinezonu dubokog proreza.

Vezani članci Salma Hayek Još jedna u nizu senzacionalnih fotki 54-godišnje glumice, u badiću pokazala nikad bujniji dekolte Scarlett Johansson u crnom izdanju Ovo još nismo vidjeli: Dekolte zbog kojeg su sve oči bile uprte u ovu zanosnu glumicu

U hrabroj modnoj kombinacija Melanie se otputila na holivudsku premijeru filma "The Peanut Butter Falcon", a društvo joj je pravila 22-godišnja kći Stella Banderas, koju je dobila u braku s glumcem Antonijem Banderasom i koju nismo navikli često vidjeti u javnosti.

Melanie je prije nekoliko tjedana Preventionu otkrila svoju tajnu održavanja top forme i kako joj polazi za rukom da sa 61 godinom izgleda kao da joj je 41. U tome joj pomaže trener slavnih faca Gunnar Petereson.

"Vježbam s Gunnarom Petersonom posljednjih 7 godina. Obožavam tog čovjeka! Pomaže mi da sa 60 godina imam ovakvo tijelo, oblikovano i snažno. Dođe mi poput terapeuta", priznala je Melanie.

Osim Melanie, Gunnar se može pohvaliti slavnim klijenticama poput Khloe Kardashian.

Isklesanu liniju plavokosa glumica pokazala je nedavno na odmoru i to u crnom bikiniju, koji je dokazao kako i dalje izgleda zanosno, a na formi bi joj mogle pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice.

Duge noge i preplanula put naše 47-godišnje glumice bacaju u trans: "Ti si čudo"