Bome hrabar odabir!

Slavna glumica izašla s kćeri koju ne viđamo često u javnosti, no svu pažnju ukrao je jedan detalj

Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith (Foto: Getty Images) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Galerija

Melanie Griffith snimljena je u izlasku sa svojom kćeri Stellom Banderas.

Holivudska glumica Melanie Griffith ovog će mjeseca napuniti 62 godine, no proteklog je vikenda pokazala kako su godine za nju samo broj i to pojavivši se u crnom kombinezonu dubokog proreza.

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Instagram) Blistala je Slavna glumica još jednom pokazala zašto je jedna od najpoželjnijih žena svijeta u 53. godini

U hrabroj modnoj kombinacija Melanie se otputila na holivudsku premijeru filma "The Peanut Butter Falcon", a društvo joj je pravila 22-godišnja kći Stella Banderas, koju je dobila u braku s glumcem Antonijem Banderasom i koju nismo navikli često vidjeti u javnosti.

Melanie je prije nekoliko tjedana Preventionu otkrila svoju tajnu održavanja top forme i kako joj polazi za rukom da sa 61 godinom izgleda kao da joj je 41. U tome joj pomaže trener slavnih faca Gunnar Petereson.

"Vježbam s Gunnarom Petersonom posljednjih 7 godina. Obožavam tog čovjeka! Pomaže mi da sa 60 godina imam ovakvo tijelo, oblikovano i snažno. Dođe mi poput terapeuta", priznala je Melanie.

Osim Melanie, Gunnar se može pohvaliti slavnim klijenticama poput Khloe Kardashian.

Isklesanu liniju plavokosa glumica pokazala je nedavno na odmoru i to u crnom bikiniju, koji je dokazao kako i dalje izgleda zanosno, a na formi bi joj mogle pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +6 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Duge noge i preplanula put naše 47-godišnje glumice bacaju u trans: "Ti si čudo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene