Sve je očarala

Teško je vjerovati da ima 62 godine: Pohvalila se linijom 20-godišnjakinje pozirajući u donjem rublju

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Instagram) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Melanie Griffith (Foto: Getty Images) +0 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Galerija

Mellanie Griffith na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena samo u donje rublje.

Holivudska glumica Melanie Griffith pripremila je šok svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, gdje je prati njih 500 tisuća, objavivši fotografiju na kojoj pozira odjevena samo u donje rublje.

Naime, fotografija je to prema kojoj teško možemo povjerovati da glumica ima 62 godine, jer na njezinoj figuri mogu joj pozavidjeti i duplo mlađe kolegice. Dio njezinih obožavatelja čak je zaključio kako glumica nikad nije ni bolje izgledala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Štoviše, izgleda kao da se nije promijenila još od davne1988. godine kada smo je gledali u filmu "Working Girl" i u kojem se također pojavila u crnom seksepilnom donjem rublju.

To su primijetili i njezini obožavatelji koji su joj fotografiju pred ogledalom lajkali gotovo 35 tisuća puta i uputili joj brojne komplimente na račun izgleda.

"Predivna si, volimo te", "Inspiracija si nam", "Ok, sad znam zašto Dakota ima tako nevjerojatno tijelo", "Kako uspijevaš tako spektakularno izgledati", "Izgledaš baš kao u filmu "Working Girl", poručili su joj u komentarima.

Njezina tajna krije se u vježbanju, nekoliko puta tjedno odlazi na satove pilatesa, a uz to se bavi i trčanjem te pazi na prehranu.

Melanie još uvijek nije odustala od glume, snima serije i filmove, baš kao i njezina slavna kći Dakota Johnson, koju je dobila s Donom Johnsonom i na koju je itekako ponosna. Majka je i sina Alexandera kojeg je dobila sa Stevenom Baureom i Stelle Banderas čiji je otac Antonio Banderas.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +5 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene