NIJE GA PREBOLJELA

INTERNET PUN KOMENTARA Emotivna poruka bivšem suprugu: 'Uvijek ću te voljeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Griffith emotivnom porukom je čestitala rođendan bivšem suprugu. A Banderas je odgovorio... pogledajte prepisku bivših ljubavnika.

Već je prošlo dvije godine od rastave braka poznatog glumačkog para. Melanie Griffith i Antonio Banderas su se razveli nakon punih 18 godina bračnog života zbog, kako su tada naveli, nepremostivih razlika.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Malo čudno ali lijepo Udavala se čak četiri puta i sa svim bivšima si je super, nova objava na Instagramu to bome i dokazuje

No, čini se kako je te razlike Melanie već zaboravila budući da je bivšem suprugu putem društvenih mreža izjavila kako ga još uvijek voli. 'Sretan rođendan mom zgodnom, bivšem suprugu. Uvijek ću te voljetI' poručuila je Melanie na Instagramu Antoniu Banderasu uz njihovu zajedničku fotku.

 

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Uslijedii su brojni komentari odobrenja i pohvale kako je lijepo da bivši supružnici ostanu prijatelji nakon razvoda. Gotovo 12 tisuća lajkova je zaslužio njezin status na Instagramu, a Banderas je zahvalio Melanie putem svog Twitter profila. 'Puno ti hvala Melanie. Poljubac s Marbella', rekao je Antonio koji ljubi 36-godišnju Nikol Kimpel.

Melanie od razvoda nije imala nikakvu ljubavnu vezu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene