Melanie Bradarić atraktivna je supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Filipa Bradarića.

Galerija


Domaća WAGS-ica ipak nije toliko sramežljiva i tajnovita kako smo mislili.

Vezani članci Dino Rađa (Foto: Instagram) 18. godišnjica braka: Upoznali su se dok je on bio oženjen, no kemija je bila prejaka Raquel Mauri (Foto: Instagram) Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

Riječ je o 23-godišnjoj Melanie Bradarić, supruzi hrvatskog nogometnog reprezentativca Filipa Bradarića s kojim ima sina Luku.

Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, kada su djevojke i supruge Vatrenih bile glavne medijske zvijezde, o Melanie se nije znalo puno toga, jer nije bila toliko aktivna na društvenim mrežama te se nije voljela previše eksponirati.

No čini se kako je atraktivna brineta i studentica Pomorskog fakulteta promijenila mišljenje u vezi toga, jer u posljednje vrijeme sve češće objavljuje fotografije na Instagramu, a ima se i čime pohvaliti.

Njezin suprug nedavno je postao novi igrač nogometnog kluba Cagliari, a čini se kako život u Italiji itekako godi i njegovoj supruzi koja u svakoj prilici izgleda besprijekorno.

Podsjetimo, par je sudbonosno "da" izgovorio u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici, dok je intimno slavlje održano u jednom opatijskom restoranu. U svibnju iste godine kao kruna ljubavi stigao je sinčić.

Melanie zasad broji nešto manje od 7000 sljedbenika, no sigurni smo kako će se ta brojka brzo povećavati sada kada je virtualno aktivnija. 

Jeste li vidjeli brata Andreje Pejić? Neviđeno dobro izgleda i totalna je suprotnost od sestre

Ovo nije pornić, ali jako je vruće: Pogledajte kako manekenka gola pere auto