Ona je slovenski brend s američkom adresom. Suprug joj grabi prema Bijeloj kući, a ona bi mogla postati prva 'prva dama' koja se slikala gola za naslovnicu.


Sve su veće šanse, čini se, da lijepa Slovenka postane prva dama najmoćnije države na svijetu. Naša je ekipa otišla u Sloveniju i saznala sve o lijepoj Melaniji. Multimilijarder Donald Trump otkrio ju je na zalasku karijere, a prvi ju je primijetio fotograf Stane Jerko. 'Ona je na početku bila sramežljiva, nije znala što bi, a poslije se jako dobro uklopila u cijelu priču', prepričava Stane Jerko.

Vezani članci Donald Trump Trump napao glavnog američkog stručnjaka za zarazne bolesti: ''Ljudi su umorni od slušanja Faucija i svih tih idiota'' Novi kip Melanije Trump u Sevnici - 4 Opet je neprepoznatljiva: Melania Trump dobila novi kip u Sevnici, hoće li opet biti "strašilo za ptice"?

Melanija, ako postane prva dama, bila bi prva koja je osvanula gola na naslovnici časopisa. Danas se bavi dizajnom satova. Susjedi iz Sevnice otkrili su nam više o njezinoj obitelji, ali i kazali kako sam Donald nikad nije bio u rodnom mjestu svoje supruge. Više u prilogu Dnevnika.