Opet je kiksala

Melania okitila Bijelu kuću i zgrozila javnost božićnim drvcima

Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: Twitter) Platforma X 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Donald i Melania Trump (Photo by Alex Wong/Getty Images) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +0 Melania Donald Trump (Foto: Getty) Galerija

Melania Trump nedavno je otkrila kako smatra da je "najzlostavljanija osoba na svijetu".

Ako netko zna kako razbjesniti javnost, onda je to svakako Melania Trump.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa u nedavnom ekskluzivnom intervju za ABC otkrila je kako smatra da je "najzlostavljanija osoba na svijetu".

"Jedna sam od takvih osoba, zar ne vidite što ljudi govore i pišu o meni?", pitala je voditelja, a zatim se raspričala o svojoj misiji kao Prve dame SAD-a, ali i braku s 24 godine starijim suprugom za kojeg tvrdi da je sasvim normalan i da su sretni.

A bivša manekenka i atraktivna Slovenka sada se ponovno našla na udaru javnosti i to zbog božićnih dekoracija u Bijeloj kući koje je pokazala u videu na Twitteru. No umjesto oduševljenja, korisnici Twittera ubrzo su počeli iskazivati svoj bijes, ali i smisao za humor zbog onog što su vidjeli u jednoj minuti.

Posebno su ih zasmetala crvena božićna drvca. "Kad ne znaš što napraviti s krvlju djece imigranata koja ti je ostala", bio je samo jedan od komentara ispod videa, dok su neki usporedili drvca s kostimima iz hit serije "Sluškinjina priča".

"Nošenje krvavocrvenih rukavica u kući dok diraš svoje drvce nešto je s čim se Amerika može poistovjetiti."

Ipak, Prva dama je u ostatku Bijele kuće unijela prelijepi božićni ugođaj koji se već naveliko počeo osjećati i kod nas. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) +3 Taylor Hill (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših manekenki današnjice pozirala bez šminke: Je li to ista osoba?!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Instagram) +4 Victoria Beckham (Foto: Instagram) Celebrity David Beckham objavio fotografiju na kojoj ljubi kćerkicu u usta i izazvao kaos na Instagramu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju FIlip Juričić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) Igor Mešin (Foto: Dnevnik.hr) Predstava Tulum u samostanu u kazalištu Komedija (Foto: Dnevnik.hr) +4 Predstava Tulum u samostanu u kazalištu Komedija (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Bivša misica Ivana Mišura progovorila o vezi sa 17 godina starijim Goranom Vlaovićem
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene