Opet je hit!

Pogledajte Melanijinu urnebesnu reakciju na Trumpovo navijanje na utakmici, njezin izraz lica sve govori što o tome misli!

Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Melania Trump (Foto: AFP) Galerija

Melania Trump ponovno je izazvala veliku pažnju svojom reakcijom na ponašanje Donalda Trumpa dok su pratili jednu bejzbolsku utakmicu.

Melania i Donald Trump bili su zajedno na bejzbol utakmici World Seriesa, između Atlanta Bravesa i Houston Astrosa u Atlanti, koju su pratili iz svečane lože.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

I dok je Donald oduševljeno navijao i bodrio ekipe, čini se da Melania nije bila previše time oduševljena što je uhvatila jedna od kamera na stadionu. Na snimci se jasno vidi kako se Melania kiselo smješka dok Trump plješće i podiže palac u zrak, a ona je na to okrenula glavu u drugu stranu i zakolutala očima.

Video pogledajte OVDJE.

"Ovo bi trebala biti definicija gađenja", "Pogledajte njezino lice", "Lažan brak, lažan predsjednik", "Ovaj video je pobjednik", "Pitam se zašto je udana za tog klauna", "Čak je i ženi zlo od njega", "Istina je izašla na vidjelo", "Razumijemo te, Melania", "Baš mi ne izgledaju kao srodne duše", "Dosta joj je svega", dio je komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Ovo nije bilo prvi put da je Melanijino ponašanje u javnosti potaknulo šuškanja o stanju njihova braka. Tako su ju kamere već nekoliko puta snimile kako je ignorirala Donalda kada ju je htio uhvatiti za ruku na jednom sportskom događanju u New Orleansu, a isto se dogodilo pri izlasku iz aviona kada su se vraćali s jednog od putovanja, dok je jedan njegov pokušaj da joj naredi da se nasmiješi pred kamerama sve ostavio u čudu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Instagram) +0 Madonna (Foto: Instagram) Nekad i sad Bio je slatki dječak i nije se odvajao od slavnih roditelja, a sada zavodi i osvaja misteriozne ljepotice kao od šale!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene