Među svjetskom elitom na svečanom balu Trumpovih mogao bi se naći i Bosanac Marinko.


Iako je postala prva dama Melania Trump nije zaboravila male obične ljude. Da prisustvuje svečanom humanitarnom balu buduće prve dame SAD-a, poziv je dobio i jedan čovjek iz našeg susjedstva. Melania Trump na svečani događaj pozvala je Marinka Umičevića, inače vlasnika jedne bosanske tvornice obuće.

Vezani članci Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga Melania i Donald Trump Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati

Upravo on prije nekoliko mjeseci lijepoj Melaniji poslao je dva para cipela u znak potpore njezinom suprugu na predsjedničkim izborima. Njegovu gestu Melania itekako cijeni pa mu se odlučila odužiti pozivom na svečani prijem dan prije inaguracije Donalda Trumpa.

"Razveselio sam se pozivu, ali i činjenici da me Melania nije zaboravila", kazao je Marinko kojem je poziv za bal 19. siječnja stigao tek prije dva dana. "Rekli su mi da je Melania došla i pitala što je s Marinkom. Oni su joj rekli da su zaboravili, zbog čega se Melanija naljutila i vikala na njih", dodao je Umičević za Hayat.ba.

Trenutno mu najveći problem predstavlja viza, ali i avionske karte za SAD. "Ako uspijem dobiti vizu, onda idem, ali ako ne uspijem pokušat ću otići kod Melanije van prijema i protokola. Sadašnja administracija je iz Demokratske stranke tako da i to može biti faktor, jer ipak sam podržavao suprotnog kandidata", zaključio je za kraj Marinko.

 

Prva dama Melania Trump u Bijelu kuću pozvala Marinka iz Banja Luke. Više čitajte na našem portalu #showbuzzhr

A photo posted by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on