Vole je

Opa! Ivanka neće biti baš sretna: Melania najpopularnija u klanu Trump!

Melania Trump (Foto: Getty) Melania Trump (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: Getty) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania Trump (FOTO: Getty) Galerija

Melania Trump najpopularnija je članica klana Trump. Popularnija je od svog supruga, ali i njegove kćeri Ivanke.

Godinu dana nakon što je američki predsjednik Donald Trump ušao u Bijelu kuću, najpopularnija u Trumpovu klanu je prva dana Melania, rezultati su ankete objavljeni u petak. Ona je popularnija od svog supruga, a također i od njegove kćeri Ivanke.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Po anketi, 48 posto ispitanika vidi pozitivno Melaniju Trump, dok ju 33 posto ne vidi na pozitivan način. Istraživanje koje su proveli Economist/YouGov pokazalo je da 43 posto ispitanika vidi na pozitivan način predsjednika Trumpa, a 52 posto ne.

To je tipično za prve dame, koje su često popularnije od svojih supruga političara, objašnjava YouGov. Na Ivanku Trump pozitivno gleda 41 posto ispitanih, a na njenog supruga Jareda Kushnera samo 25 posto. (Hina)

Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Foto: Afp

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene