Zanimljive informacije

Klimav brak Melanije i Donalda? "Među njima je nešto puklo 2011. godine"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donald i Melania Trump su, prema riječima stručnjaka, bili relativno sretni do 2011. godine, kada se nešto u njihovom odnosu poremetilo.

Brak Melanije i Donalda Trumpa nikako ne prestaje privlačiti pozornost svjetskih medija. Analiziraju se njihovi dodiri, pogledi, neverbalna komunikacija, način na koji se ponašaju jedno prema drugome... Sve se analizira, a pogotovo nakon nedavno Trumpove inozemne turneje tijekom koje su posjetili Izrael, Italiju, Belgiju. Jedan od trenutaka koji je svima zapao za oko bila je i činjenica da je Melania u jednom trenutku Trumpa odbila uhvatiti za ruku.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Mnogi objašnjenje za takvo ponašanje nalaze u pretpostavci prema kojoj je Melania nesretna u braku. Vanity Fair tako je svojedobno pisao da su Trump i Melania u braku iz interesa. Poznati časopis dodaje i da je Donald dobio atraktivnu mladu ženu tradicionalnih vrijednosti, dok je Melania našla financijsku sigurnost. "Naletjela je na Donalda u pravo vrijeme. Ponestajalo joj je novca i samo što se nije vratila u Europu", otkrio je izvor za New York Post.

Stručnjakinja za govor tijela, prenosi Elle, Patti Wood, promatrala je fotografije para od 1999. pa sve do danas. Patti tvrdi da je u početku Trump bio ponosan kao pravi alfa mužjak, dok Melania nije željela da je se gleda na seksualan način. Da je Melania sretna, Patti je primjetila na fotografiji iz 2003. godine, što se nije često moglo vidjeti. Fotografije je analizirala i komunikacijska stručnjaknja Lillian Glass, koja tvrdi da se jasno vidi kako je 2011. godine, nakon 12 zajedničkih godina, negdje nešto između Donalda i Melanije puklo.

Njihov odnos dotad je analizirala bliskim i nabijenim seksualnom energijom, no od 2011. vidi napetost i nervozu i kod Trumpa i kod Melanije. Doktorica Glass tvrdi da je nekakvo puknuće među parom vidljivo i po posljednjim događajima iz Izraela i Italije.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene