Melania i Donald Trump ponovno su se našli u središtu pozornosti. Mnogi su uvjereni da je ovo dokaz bračne krize o kojoj se bruji već nekoliko mjeseci.

Galerija


O Melaniji i Donaldu Trumpu ponovno se raspravlja na veliko. Ovog puta u središtu pozornosti našla se božićna fotografija supružnika koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Vezani članci Donald i Melania Trump Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan Donald Trump baca toaletni papir ljudima pogođenima uraganom "Ovo su bile nevjerojatne četiri godine": Pogledajte fascinantan niz Trumpovih gafova i bizarnosti koje su obilježile njegov mandat

"Predsjednik SAD-a i ja zabavili smo se pomažući djeci da prate put Djeda Božićnjaka. Svima želimo divan Badnjak", napisala je prva dama na svom Twitteru i pokrenula lavinu komentara. Mnogi su se odmah složili da fotografija ne odaje dojam bliskosti, veselja i zabave o kojima Melanija govori. Supružnici Trump okrenuli su jedno drugome leđa pa su neki ovo shvatili kao potvrdu višemjesečnih šuškanja o njihovoj bračnoj krizi.

"Ne izgleda dobro", "Ovo je fotografija koju su sami odabrali, što mislite kako bi tek izgledala da je nisu birali", "Vaš govor tijela govori nam sve što trebamo znati", samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod fotografije koja, složit ćete se, na prvi pogled ne ostavlja dojam idile. Situaciju je Melania pokušala popraviti božićnom čestitkom na kojoj je sama pozirala s crvenom kapicom na glavi. No, ni to nije prošlo kako treba. Mnogi su joj ovog puta zamjerili hladan izraz lica koji ne priliči ovim veselim danima.