"Ne izgleda dobro"

Trumpovi opet u središtu pozornosti: Trebala je to biti idilična blagdanska fotografija, ali...

Melania Trump (FOTO: Getty) Melania Trump (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Melania Trump (FOTO: Getty) Galerija

Melania i Donald Trump ponovno su se našli u središtu pozornosti. Mnogi su uvjereni da je ovo dokaz bračne krize o kojoj se bruji već nekoliko mjeseci.

O Melaniji i Donaldu Trumpu ponovno se raspravlja na veliko. Ovog puta u središtu pozornosti našla se božićna fotografija supružnika koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

"Predsjednik SAD-a i ja zabavili smo se pomažući djeci da prate put Djeda Božićnjaka. Svima želimo divan Badnjak", napisala je prva dama na svom Twitteru i pokrenula lavinu komentara. Mnogi su se odmah složili da fotografija ne odaje dojam bliskosti, veselja i zabave o kojima Melanija govori. Supružnici Trump okrenuli su jedno drugome leđa pa su neki ovo shvatili kao potvrdu višemjesečnih šuškanja o njihovoj bračnoj krizi.

"Ne izgleda dobro", "Ovo je fotografija koju su sami odabrali, što mislite kako bi tek izgledala da je nisu birali", "Vaš govor tijela govori nam sve što trebamo znati", samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod fotografije koja, složit ćete se, na prvi pogled ne ostavlja dojam idile. Situaciju je Melania pokušala popraviti božićnom čestitkom na kojoj je sama pozirala s crvenom kapicom na glavi. No, ni to nije prošlo kako treba. Mnogi su joj ovog puta zamjerili hladan izraz lica koji ne priliči ovim veselim danima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene