Bivša članica grupe Spice Girls, Mel C, trenutačno je u vezi sa svojim menadžerom Joeom Marshallom, a od oca svoje kćeri rastala se 2012. godine.

Galerija


Članica nekad najpopularnije ženske pop grupe na svijetu, bivša "Spajsica" Mel C, u nedavnom intervjuu je ispričala kako joj je kćer Scarlet bila najveći oslonac u prekidu od bivšeg partnera Thomasa Starra.

Vezani članci Spice Girls (Foto: Profimedia) Što se zapravo krije iza ponovnog okupljanja jedne od najuspješnijih grupa svih vremena? Spice Girls (FOTO: Instagram) Knjiga Mel B podići će puno prašine i uništiti sve nade o ponovnom okupljanju Spice Girls

"Nije bilo lako što sam morala ostaviti njezinog oca, ali nisam bila sretna, a ni ona nije bila sretna. Nisam htjela da moje dijete odrasta u takvom okruženju", priznala je Mel C. 46-godišnja pjevačica trenutačno je u vezi sa svojim menadžerom Joeom Marshallom, a od oca svoje kćeri rastala se 2012. godine.

Kako kaže, 11-godišnja kćer je ohrabrila da se više zauzme za sebe, piše Daily Mail. Mel C i Thomas Starr su se upoznali tijekom putovanja na Barbados 2002. godine, a zajedno su bili deset godina.

"Scarlet me osnažila. Ništa ne bih mogla napraviti bez snage koju mi je upravo ona davala", ispričala je Mel C.

Naglasila je kako je trenutačno u vezi u kojoj je sretna, a smatra da nikada nije bila s nekim tko je toliko podržava u svemu.

Vanessa Bryant u suzama na komemoraciji: "Nikada neću vidjeti Giannino vjenčanje..."