Mel B otkrila što je prethodilo njenom razvodu sa suprugom Stepehenom Belafonteom.

Galerija


Život "spajsice" Mel B prožet je dramom, što je i sama prikazala i podijelila sa svojim obožavateljima u knjizi o svom životu naziva "Brutally Honest".

Vezani članci Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Skandalozna aristokratkinja poznata po snimci "trojca" s poznatom pjevačicom pokazala zavidnu liniju

Tako u jednom dijelu knjige Mel otkriva koliko je gubitak voljenog oca, s kojim nije uvijek bila u idealnim odnosima, bio za nju težak te kako je taj tužni događaj utjecao na razvod s bivšim suprugom Stephenom Belafonteom.

Naime, toksični brak 43-godišnje pjevačice bio je već na klimavim nogama u trenutku kada je posjetila oca Martina Browna na samrtnoj postelji, prije čega se nisu vidjeli ni razgovarali čak pune tri godine.

"Unatoč svemu, i dalje sam bila njegova kćer, malena djevojčica koja koju je obožavao više od vlastita života. Možda me ponekad mrzio, ali uvijek sam bila svjesna njegove ljubavi. Na kraju krajeva, otac mi je dao snagu da ostavim Stepehena", priznala je Mel B.

Nakon duge i teške borbe s rakom, Martinu Brownu ostalo je svega nekoliko dana života, a nakon što je to saznala, Mel je bez razmišljanja sjela u avion te iz Los Angelesa gdje je živjela i požurila u London.

"Rekla sam mu da ostavljam Stepehena i osjetila sam njegov stisak ruke. Otvorio je oči na trenutak, pogledali smo se i to je bio trenutak u kojem sam osjetila da je sva bol koja je postojala između nas, nestala", otkrila je Mel.

Nakon toga je odlučila propustiti očev pogreb, vratila se u Los Angeles gdje je unajmila novu kuću, unajmila odvjetnika za razvod i ispunila zahtjev za zabranu suprugova prilaska.

Podsjećamo, bivši par okončao je svoj brak i turbulentni odnos 2017. godine, a njihova brakorazvodna parnica slovi kao jedna od najtežih ikad.

 

Grudnjak je ostavila kod kuće: Angie s djecom šetala u tankoj majici ispod koje se vidi baš sve

Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice