Ogroman gubitak

Brutalno iskrena: Slavnoj pjevačici životna tragedija dala je snagu da okonča mučan i toksičan brak

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) +0 Mel B (Foto: Getty Images) Galerija

Mel B otkrila što je prethodilo njenom razvodu sa suprugom Stepehenom Belafonteom.

Život "spajsice" Mel B prožet je dramom, što je i sama prikazala i podijelila sa svojim obožavateljima u knjizi o svom životu naziva "Brutally Honest".

Pogledaj i ovo showbuzz Vosak u krivim rukama Umalo katastrofa: Nespretno depilirala suprugovo međunožje!

Tako u jednom dijelu knjige Mel otkriva koliko je gubitak voljenog oca, s kojim nije uvijek bila u idealnim odnosima, bio za nju težak te kako je taj tužni događaj utjecao na razvod s bivšim suprugom Stephenom Belafonteom.

Naime, toksični brak 43-godišnje pjevačice bio je već na klimavim nogama u trenutku kada je posjetila oca Martina Browna na samrtnoj postelji, prije čega se nisu vidjeli ni razgovarali čak pune tri godine.

"Unatoč svemu, i dalje sam bila njegova kćer, malena djevojčica koja koju je obožavao više od vlastita života. Možda me ponekad mrzio, ali uvijek sam bila svjesna njegove ljubavi. Na kraju krajeva, otac mi je dao snagu da ostavim Stepehena", priznala je Mel B.

Nakon duge i teške borbe s rakom, Martinu Brownu ostalo je svega nekoliko dana života, a nakon što je to saznala, Mel je bez razmišljanja sjela u avion te iz Los Angelesa gdje je živjela i požurila u London.

"Rekla sam mu da ostavljam Stepehena i osjetila sam njegov stisak ruke. Otvorio je oči na trenutak, pogledali smo se i to je bio trenutak u kojem sam osjetila da je sva bol koja je postojala između nas, nestala", otkrila je Mel.

Nakon toga je odlučila propustiti očev pogreb, vratila se u Los Angeles gdje je unajmila novu kuću, unajmila odvjetnika za razvod i ispunila zahtjev za zabranu suprugova prilaska.

Podsjećamo, bivši par okončao je svoj brak i turbulentni odnos 2017. godine, a njihova brakorazvodna parnica slovi kao jedna od najtežih ikad.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +4 Angelina Jolie (FOTO: Profimedia) Celebrity Grudnjak je ostavila kod kuće: Angie s djecom šetala u tankoj majici ispod koje se vidi baš sve

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) +1 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene