Prirodni tretmani ili?

Mel B šokirala fanove na crvenom tepihu: "Što ti se to dogodilo s licem?"

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Profimedia) +0 Mel B (Foto: Getty Images) Galerija

Čini se kako je Mel B ipak malo pretjerala s tretmanima pomlađivanja i uljepšavanja.

Bivša članica grupe Spice Girls i članici žirija showa America’s Got Talent Mel B, bila je glavna zvijezda ceremonije otkrivanja zvijezde Simona Cowella na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Previše plastike ili? Kelly objavila fotku s Donnom pa se suočila sa zlobnim komentarima: "O, moj Bože, što ti se dogodilo?"

Iako je zablistala u kratkoj haljini, većina obožavatelja nije mogla skinuti pogled s njena lica, primjetivši koliko mlađe 43-godišnja pjevačica izgleda. Kritiziraju ju kako je posegnula za previše botoksa i kako joj se lice totalno promijenilo.

 

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

"Tvoje lice Mel! Izgledaš potpuno drugačije,  obrve ti se uopće ne pomiču, lice ti ne izgleda dobro", poručili su joj neki od brojnih obožavatelja koji su je kritizirali na Instagramu, gdje je objavila kratki video s događanja, dok su pak neki stali u njenu obranu i divili se njenoj ljepoti.

Inače Mel B je nedavno priznala da se u tajnosti podvrgnula navodno prirodnom, nekirurškom tretmanu uljepšavanja i pomlađivanja lica vrijednom četiri tisuće funti.

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Vjerujem u nabolju verziju sebe i podržavam prirodan izgled i njegovo i brigu o njemu. Sviđa mi se činjenica da se ne moraju uvijek poduzimati drastične mjere odlaska pod nož. Važno je da počnemo pričati više o tome tako da ljudi saznaju o sigurnijim i prirodnijim metodama uljepšavanja koja postoje", izjavila je Mel B.

Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Inače javnost s nestrpljenjem očekuje objavu Meline autobiografije u kojoj će navodno biti otkriveni prljavi detalji o njezinim kolegicama i članicama grupe Spice Girls. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene