Nezasitna diva

Otimala je oženjene frajere i ljubila pjevačice, a sad se bacila na 13 godina mlađeg tipa kojeg je dugo skrivala

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rory McPhee i Mel B (Foto: Instagram) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B Spice Girls (Foto: Instagram) Mel B i Mel C (Foto: Instagram) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Profimedia) +0 Mel B (Foto: Profimedia) Galerija

Slavna pjevačica i bivša Spajsica Mel B nakon niza skandala pronašla je sreću s novim dečkom, Roryjem McPheejem.

Bivša Spajsica Mel B (44) posljednjih godina ne prestaje šokirati javnost svojim skandalima. Veze s oženjenim glumcima, lezibijske ispovijesti, optužbe za zlostavljanje djece i afere s natjecateljima showa u kojem je članica žirija - sve su to primjeri iz raskalašenog života ove slavne pjevačice koja kao da nikada nema mira. 

Pogledaj i ovo Mel B (Foto: Profimedia) Podignuo i tužbu Bivši prijatelj iznio skandalozne optužbe na račun bivše spajsice: "Okrutna je, hladna i zanemaruje djecu"

Iako se činilo da će ju optužbe o zlostavljanju vlastitih kćeri dokrajčiti, Mel B se vratila jača no ikad i to na krilima nove ljubavi. Name, nakon što se šuškalo da je imala aferu s pobjednikom showa "X Factor" Jamesom Arthurom (31), procurili su novi detalji njezinog privatnog života. 

Tako se saznalo da je u sretnoj vezi s 13 godina mlađim frizerom Roryjem McPheejem (31) i to već dvije godine! Mel B i Rory su u vezi već dvije godine, a prije pet tjedana su kao par otišli na jedno vjenčanje. Upoznao ih je glumac Christian Cooke (32) koji je ujedno i rođak ove poznate dame.

"Prijatelji su godinama. Iskra se dogodila prije dvije godine, ali su se suzdržavali od pojavljivanja u javnosti. Na vjenčanju su izgledali tako sretno. Mel ne želi ozbiljnu vezu, a Rory je vrlo opušten", rekao je prijatelj para.

Istaknuo je da se pjevačica nije prestala smiješiti dok je bila u društvu svog mlađeg dečka. Navodno su se spetljali nakon što se razvela od bivšeg supruga, filmskog producenta Stephena Belafontea (44). Inače, Mel B je prije nekoliko tjedana rekla voditelju Jonathanu Rossu (58) da je slobodna pa je vijest o njezinoj vezi s Roryjem mnoge iznenadila. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +9 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Već je pokazivao svoje mišiće, ali najnovijim fotkama definitivno je dokazao da ima tijelo Apolona

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene