Nakon deset godina

Turbulentnom odnosu došao je kraj: Slavna pjevačica i producent službeno su postali bivši supružnici

Stephen Belafonte i Mel B (Foto: Getty) Stephen Belafonte i Mel B (Foto: Getty) Foto: Getty

Pjevačica Mel B i producent Stephen Belafonte službeno su postali bivši supružnici.

Službeno su se razveli pjevačica Melanie Janine Brown poznatija kao Mel B i producent Stephen Belafonte. 42-godišnja pjevačica i producent zajedno su zadržali skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Madison, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Nemaju baš nikakav kontakt Grozno i sramotno! Slavni glumac nema namjeru viđati svoju 10-godišnju kćer

"Tijekom deset godina braka on me drogirao, maltretirao, tjerao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i djecu zaštiti od njega, zato tražim zabranu prilaska", rekla je ranije Mel B.

Podsjetimo, Mel B još je u ožujku podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog navela je nepomirljive razlike. Tada je zatražila i zabranu prilaska budući da ju je Stephane navodno godinama psihički, fizički i seksualno maltretirao. "On me i financijski uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca da posjetim umirućeg oca" rekla je pjevačica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene