Vanessu Ponce de Leon okrunila je prošlogodišnja pobjednica Indijka Manushi Chhillar.

Galerija


Meksikanka Vanessa Ponce de Leon izabrana je za Miss svijeta 2018.

Vezani članci Slika nije dostupna Diana, Kate i Meghan: Donosimo glavne razlike triju žena koje su obilježile kraljevsku obitelj Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) Ništa od krune: Miss svijeta postala Indijka, naša Tea završila na 28. mjestu

68. izdanje međunarodnog natjecanja održano je u Sanji na jugu Kine. Ponce je okrunila prošlogodišnja pobjednica Indijka Manushi Chhillar.

Za titulu se natjecalo 118 žena, a u finale su ušle i Miss Tajlanda, koja je osvojila drugo mjesto, te natjecateljice iz Bjelorusije, Jamajke i Ugande.

26-godišnja ljepotica tako je postala prva Meksikanka koja je preuzela titulu najljepše žene na ovom natjecanju. Iako su prethodne meksičke misice bile dosad vrlo zapažene, niti jedna nije uspjela otići kući s krunom.

Tako je Vanessa postigla povijesni rezultat za svoju zemlju na ovom prestižnom natjecanju, no, kao i uvijek, bilo je onih koji nisu bili zadovoljni njezinim odabirom. Međutim, tako je bilo sa svakom njezinom prethodnicom, pa tim stvarima ne bi trebalo pridavati previše pozornosti.

A osim ljepote, Vanessu krasi i veliko srce, pa ako gledamo samo po tome, svakako je zaslužila ovu titulu.

Venessa je završila međunarodnu ekonomiju kao jedna od najboljih studentica, a ima i diplomu sa studija ljudskih prava te je članica upravnog odbora Rehabilitacijskog centra za pomoć djevojčicama s poteškoćama u razvoju. "Svi bi se trebali barem jednom u životu baviti volonterskim radom. Jako ćete se pozitivno iznenaditi", kratko je komentirala nova Miss svijeta.

Vanessa je vrlo aktivna u raznim humanitarnim akcijama, a poznata je i po radu u jednoj školi koja se zalaže za obrazovanje djevojčica iz meksičkih sela.

Lijepa i humana, tako se to radi! 

Imala je boljih izdanja: Dekolte slavne pjevačice nije oduševio baš nikoga

Djevojka nogometaša zaludjela frajere: Dečku baš i ne ide na terenu, ali zato izvan terena…

Kad se Jele pojavi s dječjim kolicima, zbuni sve oko sebe,ali fanovi se slažu: ''Baš ti pristaju''