golišavo izdanje

Bujna glumica objavila fotku u toplesu: "Ne postoji ništa loše u ovome"

Ninel Conde (FOTO: Instagram) Ninel Conde (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ninel Conde (FOTO: Instagram) +0 Ninel Conde (FOTO: Instagram) Galerija

Zvijezda meksičkih sapunica Ninel Conde objavila je golišavi selfie. Za to ima i jako dobar razlog.

Jedna od najljepših meksičkih glumica Ninel Conde postala je meta ucjene nakon što je anonimna osoba nabavila njezine fotografije u toplesu.

Pogledaj i ovo Kristina Penava - 3 Kaže da se ošišala Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

U zamjenu za ne objavu spornih fotografija ucjenjivač je od glumice tražio novčanu naknadu."Hej Ninel, koliko plaćaš da ne podijelim tvoju fotku na internetu?", stajalo je u poruci uz spornu fotografiju. Revoltirana Ninel odlučila mu je pomrsiti planove pa je fotografiju objavila sama otkrivši sve na svom Twitteru.

"Recite ne ucjeni. Postavljam ovo prije onih koji žele zaraditi novac od fotografije javne osobe. Nema ništa loše na toj slici, koja je nastala na preporuku mog nutricionista. Evo, ja je objavljujem prva", napisala je glumica koja svojim izazovnim izdanjima svako malo počasti obožavatelje. Mnogima je stoga bilo čudno što netko na tako mutnoj fotografiji pokušava zaraditi.

 

A post shared by Ninel Condesitio Oficial (@ninelconde) on


 

A post shared by Ninel Condesitio Oficial (@ninelconde) on


 

A post shared by Ninel Condesitio Oficial (@ninelconde) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene