Sklon skandalima

Zgodnom turskom glumcu prijeti kazna zatvora zbog nepromišljenosti na internetu

Mehmet Akif (Foto: Instagram) Mehmet Akif (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mehmet Akif (Foto: Instagram) Galerija

Mehmet Akif Alakurt nalazi se pod istragom zbog navodnog ruganja turskoj zastavi.

Turskom glumcu Mehmetu Akifu Alakurtu, inače sklonom skandalima, prijeti zatvor jer se na društvenim mrežama narugao zastavi svoje zemlje i tako, prema pisanju tamošnjih medija, ugrozio suverenitet i teritorijalni integritet svoje zemlje.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Šokantno Glumac Kevin Spacey optužen za spolno zlostavljanje trojice muškaraca: ''Ovo je rezultat prikupljenih dokaza''

Glumac kojeg su hrvatski gledatelji imali priliku upoznati u seriji "Sila", policiji  je prijavio jedan od prijatelja na društvenoj mreži, nakon čega je otvorena istraga i nakon čega se sam oglasio na svom profilu.

"Ovo je Turska. Moj savjet vam je da budete beskarakterni. Idite kud vas vode poput stada ovaca. Činite sve što možete radi vlastite koristi. I pokažite da ste uzorni građani tako što ćete šutjeti. Istraga koja se vodi protiv mene je moj problem. Kad biste vlastita razmišljanja i energiju usmjerili događanjima u svojoj okolini, vodili biste kvalitetniji život pod tom zastavom. To je moj bratski savjet" napisao je Mehmet u objavi.

Prvi skandal vezan uz Mehmetovo ime veže se uz situaciju kada je također na društvenim mrežama objavio snimku na kojoj puca iz vatrenog oružja, a drugi kada je o ženama u javnosti govorio kao o manje vrijednim bićima koje se nalaze ispod položaja muškaraca.

Naime, jednom je prilikom izjavio je kako je odgojen kao tradicionalan muškarac koji od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica, da ga uvijek čeka kod kuće u bilo koje doba dana ili noći.

"Volim pristojne žene, nevinih lica, takve će me uvijek privući. Žena treba biti odgojena i uljudna i, na neki način, naivna", izjavio je za InMagazin.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +8 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene