Nekoliko mjeseci nakon romanse s njezinom majkom Penny Adkins na svijet je stigla slavna Adele.


Turski pjevač Mehmet Asar tvrdi da je otac jedne od najvećih glazbenih zvijezdi današnjice Adele.Nakon što je pjevačica pokorila glazbenu scenu, za svojih pet minuta slave odlučio se i njezin navodni otac.

Vezani članci Adele Izgubila je 45 kilograma pa sama objavila svoje najnovije fotke! Evo kako Adele izgleda poslije velike transformacije Adele Adele nakon dugo vremena snimljena u javnosti, ljudi se još ne mogu načuditi koliko se promijenila

Naime, turski glazbenik iz Bodruma imao je, kako kaže, kratku romansu s njezinom majkom Penny Adkins kada je bila na odmoru u njegovom gradu u lipnju 1987. godine.

Godinu dana kasnije rođena je Adele, a upravo to nagnalo ga je na razmišljanje da je on njezin otac.  "Svidjeli smo se jedno drugome i imali smo aferu. Ona je produžila odmor i vratila se u Englesku mjesec dana kasnije. Potom je dolazila još dva puta u Bodrum i ostajala po cijeli mjesec", izjavio je Asar.

Svoje tvrdnje potkrijepio je i fizičkom sličnošću, ali i načinom na na koji oboje interpretiraju glazbu.  Svoju navodnu kćer i njezinu majku Asar je pozvao da dođu kod njega na odmor, a ističe i kako je spreman napraviti DNK test kako bi se utvrdilo njegovo očinstvo.

Mehmet Asar trenutno je glavna zvijezda svih turskih medija. Njegovi intervjui iskaču sa naslovnica, a je li sve samo puka slučajnost ili u svemu ima istine tek će se doznati.