Harry je u kontaktu s princom Charlesom, a zbog čitave situacije je frustriran. Frustrirana je i Meghan jer bi oboje pomogli obitelji, a trenutačno nemaju kako.

Galerija


Meghan Markle zabranila je princu Harryju da se vrati u Veliku Britaniju kako bi posjetio oca Charlesa, kojem su nalazi pokazali da je pozitivan na koronavirus.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Otkrivena istina o odluci Meghan i princa Harryja, svi su krivili nju, ali istina je zapravo drugačija? Kate Middleton i princ William Ovo je pet najskupljih vjenčanja u povijesti, pogledajte tko je potrošio čak 110 milijuna dolara

Daily Mail piše kako je izvor blizak kraljevskom paru otkrio da je vojvotkinja od Sussexa rekla Harryju da "nije za to da pod ikakvim okolnostima on trenutačno putuje bilo kamo".

Harry je u kontaktu s princom Charlesom, a zbog čitave je situacije frustriran. Frustrirana je i Meghan jer bi oboje pomogli obitelji, a trenutačno nemaju kako. Princ je svog oca vidio početkom mjeseca dok je još bio u Velikoj Britaniji.

Dok se kraljevska obitelj i svijet bore s koronavirusom, Meghan se bori za prava životinja. Navodno je odlučila udomiti labradora kako bi ga spasila iz prihvatilišta za životinje, a sve svoje prijatelje potiče da naprave isto.

Vojvotkinja je trenutačno sa suprugom u Kanadi u samoizolaciji, a zbog pandemije koronavirusa svim svojim zaposlenicima naredili su da se pridržavaju higijenskih uvjeta i nose zaštitne maske i rukavice.

Bili su kultni par sve dok na vidjelo nije izašla mračna tajna koja je zamalo potpuno uništila njezin život