ismijavaju je!

Meghan Markle postala predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog zadnjeg gostovanja na televiziji: "Epski pad na dno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korisnici Twittera rugaju se Meghan Markle zbog gostovanja kod Ellen DeGeneres, a neki su komentirali kako se vidi da nikada nije razumjela razliku između holivudskog i kraljevskog života.

Meghan Markle ponovno je uzburkala odnose u kraljevskoj obitelji kada se pojavila u intervjuu kod poznate voditeljice Ellen DeGeneres u kojem se glupirala, a reakcije na njezino gostovanje stižu sa svih strana.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Tijekom intervjua je ostavila prolaznike u šoku kada je pokazala svoju šašavu stranu. Pratila je instrukcije koje joj je davala Ellen, za početak je trebala dotaknuti svoj lakat i nos pa napraviti jedan čučanj, a za to vrijeme je jedan od producenata showa prišao prodavačima kako bi ih obavijestio da Meghan želi vidjeti što nude. U jednom je trenutku iz torbe izvukla bočicu s mlijekom te je počela piti.

"Ovo je prestrašno", "Samo se sramoti", "Meghanino gostovanje kod Ellen samo dokazuje da nikada nije razumjela razliku između kraljevskog života i holivudske zvijezde", "Povraća mi se od njezina gostovanja", "Kakav epski pad na dno", "Glupost se ne može ispraviti", samo su neki od komentara na Twitteru na njezin nastup.

Markle je Ellen ispričala sve o svom sretnom životu u Kaliforniji. Britanski mediji njezino gostovanje ocijenili su kao još jedan pokušaj da se potpuno distancira od kraljevske obitelji, pogotovo u dijelu sa skrivenim kamerom.

Između ostalog, Meghan je pokazala i kako njezin sin Archie izgleda kao dvogodišnjak. Iako ga ona i princ Harry skrivaju od javnosti, na fotografiji koju je istaknula Archie se igra u dvorištu vile u kojoj živi s roditeljima i sestricom, no lice mu nije prikazano.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Instagram) +3 Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Već odavno je objasnila zbog čega se nikada ne pojavljuje u javnosti s poznatim suprugom, a evo i zašto je sada napravila iznimku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene