Meghan Markle i princ Harry pokazali svoju nježnu, majčinsku stranu.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry pokazali su svijetu svoju brižnu, "roditeljsku" stranu, utješivši uplakanog 5-godišnjeg dječaka.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Oni to ozbiljno? Harry i Meghan ignorirali kraljičin poziv u Škotsku zbog poprilično smiješnog razloga Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan stvarno nisu miljenici javnosti: Građani im žele oduzeti kraljevske titule?

Njegovo ime je Joe Young a pri susretu s kraljevskim parom, dječak se rasplakao do suza i rukama sramežljivo sakrivao lice. Kako bi ga utješila i smirila, Meghan se bez razmišljanja u čučnju spustila na njegovu razinu i nježno mu se obratila.

Preslatki trenutak dogodio se prilikom posjeta jednoj novozelandskoj školi prilikom završetka Meghanine i Harryjeve prve međunarodne turneje.

Ovo nije prvi takav susret s djecom. Naime, prije samo nekoliko dana u Kraljevini Tonga, Meghan i Harry susreli su se tamošnjim stanovništvom, a jednog dječaka nisu naročito impresionirali pa je on tijekom njihova dolaska odlučio malo odrijemati. 

Ella Dvornik otvoreno o predrasudama: ''I nije laž da sam narkomanka''

Bila je prijateljica vlasnika Leicestera: U stravičnoj nesreći poginula je i lijepa misica