Meghan Markle postala je žrtva brojnih sramotnih komentara i izrugivanja nakon što je rodila sina Archieja.

Galerija


Britanska vojvotkinja Meghan Markle postala je žrtva izrugivanja zbog uloge majke nakon što je u svibnju rodila sina Archieja, prvo dijete nje i princa Harryja, zaključio je to stručnjak za odnose s javnošću Tom Bourlet.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

"Meghan je izložena nevjerojatno nepravednom izrugivanju i javnom linču. I više je nego očito da na društvenim mrežama postoje grupe čiji korisnici isljučivo govore protiv nje, posebice na Twitteru.

Svaki je njezin potez ismijan i naglašava se kako krši kraljevsku tradiciju", izjavio je Tom.

Pritom je naveo nekoliko primjera poput pojavljivanja Meghan s Archiejem u naručju, nakon čega su zli jezici komentirali kako ga nije držala ispravno i slično, te je rekao kako su se Buckinghamska palača i njezin tim za odnose s javnošću trebali pobrinuti da se u javnosti ne pojavi takva njezina slika.

"Možda se čini smiješno u današnjim modernim vremenima i nevjerojatno seksistički tražiti to kako bi javnost bila sretna i zadovoljna, ali gledajući iz PR perspektive, to bi joj svakako poboljšalo imidž", objasnio je stručnjak.

Jedan od najstabilnijih domaćih parova čeka dijete: Treći put otac u 51. godini