Uznemirena je

Meghan Markle u suzama: Polusestra najavila čak dvije knjige o njenom životu s ne baš lijepim naslovima

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Samantha Markle (Foto: Profimedia) +3 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i dalje je u problematičnim odnosima s članovima svoje obitelji.

Vojvotkinja Meghan Markle briznula je u plač čuvši vijest da njezina polusestra Samantha Markle planira napisati i objaviti knjigu o njenom životu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Vojvotkinja od Sussexa koja je u sedmom mjesecu trudnoće, uzrujala se jer se osjeća iskorišteno, tvrde njeni bliski prijatelji upoznati sa cijelom situacijom.

Naime, 54-godišnja Samantha svoje spisateljske ambicije otkrila je prvi put 2016. godine kada je najavila da bi jednog dana mogla objaviti knjigu naziva "Dnevnik sestre agresivne princeze", a ranije ovog mjeseca, najavila je pak da će napisati i knjigu "U sjeni vojvotkinje".

Primjerci prve knjige u prodaji bi se trebali naći u travnju, baš otprilike kada Meghan treba roditi prvo dijete, a Samantha je to razdoblje odabrala kao savršeno za otkrivanje činjenica i situacija s kojima javnost dosad nije upoznata.

Meghan je prijateljima ispričala da je prestala čitati intervjue s članovima svoje obitelji i da se trudi ne slušati tračeve o sebi.

"Prestala je čitati naslove nakon što je čula vijest o sestrinoj knjizi. Plakala je kad je ta informacija došla do nje. Od svega ju je to najviše uznemirilo. Ona i Samantha nikad nisu bile u dobrim odnosima i misli kako je sestra iskorištava samo kako bi zaradila novac", otkrila je njena bliska prijateljica.

Meghan je polusestru Samanthu posljednji put vidjela 2008. godine, a polubrata Thomasa Marklea Juniora 2011. godine.

Njih dvoje se ne ustračavaju javno pričati o slavnoj polusestri, pa čak je i pozivati da se javi njihovom ocu 74-godišnjem Thomasu Markleu.

Thomas se udaljio od najmlađe kćeri nakon što je propustio njezino vjenčanje za princa Harryja, te paparazzima prodao njihove fotografije. Od tada pokušava doprijeti do Meghan no bezuspješno.

Ipak, Meghanini prijatelji tvrde kako mu se Meghan pokušala javiti no odbijena je. Stoga je ocu nedavno poslala pismo u kojem ga preklinje da je prestane maltretirati.

"Nije fer to što je on učinio. Oduvijek je znao kako može stupiti u kontakt s njom i da nikada nisu bili bliski", tvrdi izvor blizak Meghan.

"Kada je Meghan dobila ulogu u seriji Suits, on se preselio u Meksiko gdje i danas živi, stoga su se viđali samo blagdanima", dodao je.

Samantha se vezano na ove tvrdnje oglasila na svom profilu na Twitteru gdje ih je nazvala običnim glupostima.

"Postoji jako puno poruka i zapisa koji to opovrgavaju. Prestanite širiti lažne vijesti", napisala je.

Nedavno je progovorila i odnosu svoje sestre i oca.

"Tata joj je sve omogućio i bio je sjajan prema njoj i vrlo brižan, sve dok nije objavljena vijest o zarukama s princom Harryjem. Ona je ta koja je okrenula leđa bez ikakvog razloga. Smatram da bi njezina dijagnoza trebala glasiti "mislim da sam predobra za sve ostale", tvrdi Samantha.

U međuvremenu Meghan je zazuzeta brojnim kraljevskim obavezama iako je u visokom stadiju trudnoće. Tako su tijekom ovog tjedna, ona i princ Harry posjetili Nacionalno kazalište u Londonu, Gradsko sveučilište, Udrugu Sveučilišta Commonwealth te su putovali u Bristol.

"Nije mislila da će je čekati toliko puno posla. Ne radi se samo o običnom igranu uloge. Veliki je to izazov za nju koji nije mogla ni zamisliti. No tempo se ipak smanjio obzirom na trudnoću, sada je sretnija i samopouzdanija više nego ikad", tvrdi njena prijateljica.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Instagram) +5 Pjevačica Nina Badrić (Foto: IN Magazin) Celebrity Izdanje u kakvom je nismo navikli često vidjeti: Nina Badrić objavila seksi fotografiju u toplesu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cadet (Foto: Facebook) Cadet (Foto: Facebook) Cadet (Foto: Facebook) Cadet (Foto: Facebook) +1 Cadet (Foto: Facebook) Celebrity Slavni reper izgubio život u stravičnoj nesreći: "Ovo je trebala biti njegova godina"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) +6 Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Celebrity Svaka njegova pojava u izdanju za plažu oduševljava žene diljem svijeta

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Dermot Mulroney (Foto: Screenshot) Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett i Dermot Mulroney (Foto: Instagram) Julia Roberts, Cameron Diaz i Dermot Mulroney (Foto: Screenshot) Julia Roberts i Rupert Everet (Foto: Screenshot) +7 Cameron Diaz (Foto: Screenshot) Celebrity Sreli se poslije 22 godine: Pogledajte kako danas izgleda filmska ekipa omiljene komedije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene