Samo raskoš

Vojvotkinja "iz naroda"? Meghan Markle u samo 18 mjeseci nosila je nakit vrijedan 5 milijuna kuna

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Ima se, može se. Meghan Markle u posljednjih je 18 mjeseci nosila nakit vrijedan više od 5 milijuna kuna.

Iako mnogi vole govoriti kako je Meghan Markle djevojka iz susjedstva, slatka kalifornijska djevojka koja je slučajno završila u kraljevskoj palači u Londonu - čini se da ta navodno prizemljena dama ima jako, jako skup ukus. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Kako više ne može pretjerano eksperimentirati s odjećom, jer stroga kraljevska pravila nalažu da supruga princa Harryja bude pristojno odjevena, lijepa vojvotkinja Meghan odlučila je svoju ekstravagantnu stranu iskazati putem nakita. 

Meghan je nedavno po prvi puta viđena kako nosi prsten vrijedan skoro 5 tisuća funti, a koji je privatno vlasništvo kraljice Elizabethe, što je prave poznavatelje i kroničare kraljevske obitelji navelo da zbroje koliko zapravo vrijedi nakit koji je u samo posljednjih 18 mjeseci Meghan nosila. Konačna brojka bila je šokantna. 

Procjenjuje se da je Meghan u samo 18 mjeseci nosila nakit vrijedan više od 5 milijuna kuna ili nešto više od 600.000 britanskih funti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍❤️ @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Meghanina kolekcija nakita od kada je ušla u kraljevsku obitelj rapidno se povećala, jer si ova holivudska glumica unatoč svom bogatstvu ne bi nikada mogla priuštiti dijamantne stare nekoliko stotina godina, a koje sada ponosno nosi zahvaljujući kraljevskoj riznici. 

Vojvotkinja od Sussexa tako je dobila na poklon tirkizni prsten princeze Diane vrijedan 75.000 dunti, Cartierove naušnice vrijedne 60.000 funti i set bisernih i dijamantnih naušnica 4.275 funti. Zapravo, Meghanina kolekcija u samo godinu dana braka postala je veća i bogatija od one njezine pokojne svekrve, princeze Diane. 

U usporedbi s Kate Middleton, Meghan je znatno bogatija članica kraljevske obitelji. Kate je poznata po "recikliranju" odjevnih kombinacija i ljubavi prema brendovima koji nisu ekstremno skupi, dok Meghan ima potpuno drugačiji ukus. Dizajnerske haljine njezin su zaštitni znak, a čak je i na vjenčanju princeze Beatrice prošle godine uspjela po vrijednosti nakita zasjeniti mladenku sa čak 4 prstena na jednoj ruci od kojih je svaki bio procijenjen na 9.000 funti. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +7 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene