Meghan Markle samo je u proteklih godinu dana potrošila oko 1.8 milijuna kuna na raskošne haljine i svečane kostimiće.

Galerija


Poznato je kako kraljevska obitelj rasipa novac poreznih obveznika, pa neki napadaju i kritiziraju monarhiju za neodgovorno ponašanje. Meghan Markle definitivno ne pomaže imidžu kraljevske obitelji, jer sama na godišnoj razini uspjeva spiskati vrtoglave iznose i to na tričarije i modne kreacije na koje je slaba. 

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Meghan Markle (Foto: AFP) Snobovska zabava i pretjerana rastrošnost: Meghan razbjesnila Britance svojom odjećom

Tako se u britanskim medijima sada pojavio podatak da je rastrošna Meghan samo u 2019. potrošila oko 1.8 milijuna kuna na garderodu, a samo godinu ranije, u 2018., je potrošila čak šest puta više od Kate Middleton, buduće kraljice. 

Zanimljivo je i to da je ove godine gotovo polovica ukupno potrošenog iznos otišla na samo jedan jedini odjevni komad - haljinu koju je vojvotkinja od Sussexa nosila u visokom stupnju trudnoće u Maroku za vrijeme kraljevskog posjeta toj zemlji. 

Ta Diorova haljina nježne boje šampanjca kupljena je za vrtoglavih 100 tisuća eura, odnosno 743 tisuće kuna. Svilenu toaletu odjenula je kraljem veljače ove godine za posjet britanskoj ambasadi u Maroku. 

Tada trudna Meghan bila je iznimno elegantna u toj haljini koja se radila po mjeri, a rub joj je ukrašen kristalićima. S obzirom na to koliko je lijepo izgledala neki bi možda rekli da se silni uloženi novac isplatio... 

Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan