Prije intervjua koji se nakon što je prikazan u nedjelju i dalje rezimira, Meghan Markle prošetala se dvorištem svog doma s Oprom Winfrey. Bila je u ležernom izdanju, ali jedan je detalj upao u oči.

Galerija


Prije intervjua koji je odjeknuo u svim svjetskim medijima Meghan Markle (39) provela je Opru Winfrey svojim vrtom sa stražnje strane vile u kojoj živi s princem Harryjem (36) u kalifornijskom Montecitu. 

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Oprah Winfrey - 1 Oprah priznala da ju je iznenadilo kako je ispao intervju s Meghan i Harryjem pa objasnila koji im je bio cilj: "Bili smo u tome ujedinjeni"

Glumica je pritom bila u ležernom izdanju raspuštene kose. Nosila je traperice, bijelu košulju i jaknu te je pričala kako želi voditi autentični, stvaran život. Pokazala je Opri i kokošinjac koji je dobio naziv prema njezinu sinu i zove se Archijev hotel za kokoši. 

Dok je govorila o običnom životu, na Meghan su se istaknule njezine dijamantne naušnice vrijedne 4100 dolara dizajnerice Jessice McCormack. Taj isti komad nakita Markle je nosila i prije dvije godine tijekom panela za Međunarodni dan žena u kojem je sudjelovala jer joj je to bila kraljevska dužnost. 

Te su naušnice veliki hit među zvijezdama i nose ih Victoria Beckham i Rosie Huntington Whitley. Meghan je velika obožavateljica McCormackina nakita, ima i dijamantnu ogrlicu vrijednu 8800 funti, narukvice čija je cijena 9500 funti i prsten od safira za 3000 funti. Fotografije možete pogledati ovdje.

I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

"Mislim da je najvažnije živjeti autentično. Ovakve stvari su osnovne, no zaista ispunjavaju", istaknula je Markle tijekom razgovara s Oprom dok joj je pokazivala svoje veliko dvorište vile vrijedne 14,65 milijuna dolara. 

Mnogima se to činilo licemjerno i smiješno s obzirom na to da živi u raskošnoj kući u Kaliforniji te posjeduje mnoštvo skupocjenog nakita pa smatraju da glumica baš i nije uspjela pokazati da živi običnim životom. Meghan se za intervju s Oprah, u kojem je sudjelovao i Harry, presvukla u haljinu.  

Poznat je točan iznos novca koji je princ Harry naslijedio od majke Diane, riječ je o pozamašnoj svoti

Pamtite hit ''Dodirni mi kolena''? Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda jedna od najvećih zvijezda bivše države koja ga je pjevala