A tek njena kombinacija...

Slatkim činom s Harryjem Meghan kopirala trenutak iz prošlosti koji je mnoge podsjetio na Dianu i Charlesa

Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Kate Middleton na vjenčanju Meghan i Harryja Princ Harry i Meghan Markle +0 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Meghan Markle podržala je supruga princa Harryja na polo turniru u Santa Barbari, a dragom pobjedniku čestitala je malim poljupcem skrivajući se od fotografa.

Meghan Markle došla je u Santa Barbaru podržati svog supruga princa Harryja na njegovom polo turniru na kojem je s ekipom odnio i pobjedu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan je zasjala u bijeloj suknji i crnoj košulji s bijelim točkicama, a pažnju je ukrao i veliki crni šešir koji ju je štitio od sunca te crveni ruž koji je podigao cijelu kombinaciju.

Glumica je imala čast pobjednicima uručiti nagrade, a pobjednički tim bio je onaj princa Harryja, naziva ''Los Padres''.

Nakon što je čestitala ostatku ekipe, Meghan je povelju uručila i suprugu Harryju te mu dala mali poljubac koji je rukom sakrila od znatiželjnih fotografa.

Mnoge je ovaj postupak podsjetio na 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Charlesu uručivala i princeza Diana.

Međutim, Diana poljubac nije skrivala, ali je reakcija njezina supruga bila vidno drugačija od one princa Harryja s obzirom da već tada, četiri godine nakon vjenčanja, njihov brak više nije funkcionirao.

Sljedećeg tjedna, Meghan i Harry spremaju se na let u London na proslavu kraljičinog Platinastog jubileja, a na putu bi im se trebala pridružiti i djeca, sin Archie te kćerkica Lilibet koju kraljevska obitelj još nije imala priliku ni upoznati.

I dok u Londonu traju velike pripreme za njihov dolazak zbog straha da bi mogli zasjeniti ostatak kraljevske obitelji, Meghan i Harry uživaju u zajedničkim trenucima u Americi i s radošću čekaju ponovni susret s članovima kraljevske obitelji, a naročito s kraljicom Elizabetom s kojom je nedavno i proveo određeno vrijeme nakon skandaloznog odlaska sa suprugom u Ameriku.

"Bilo je sjajno provesti vrijeme s njom", rekao je Harry u intervjuu za Today, jutarnji program NBC-ja. “Bilo je tako lijepo vidjeti je. U odličnoj je formi i kad je sa mnom uvijek je vrlo duhovita."

"Samo sam se morao pobrinuti da bude zaštićena i da oko nje budu pravi ljudi. A moj dom je sada... Za mene je on u ovom trenutku u Sjedinjenim Državama", izjavio je Harry.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene