Žustra rasprava

Fotografija koja je zaludjela internet: Princezu snimili kako skuplja izmet za psom?

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Twitter) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty) Galerija

Fotografija koja navodno prikazuje vojvotkinju Megahn Markle u šetnji sa psom zapalila je društvene mreže.

Fotografija koja navodno prikazuje vojvotkinju Meghan Markle kako se sprema počistiti za svojim psom zapalila je društvene meže, nakon što je Kraljevska palača demantirala da se ne fotografiji nalazi baš ona.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

CBS-ova reporterka Lisa Petrillo objavila je tvit s detaljima susreta, za koji tvrdi da je imala s vojvotkinjom, nakon što je uočila osobu koja joj prilično sliči i koja je šetala psa izvan privatne rezidencije koju Meghan dijeli s princem Harryjem.

"Nevjerojatno, šetajući oko Kensingtonske palače, uočili smo tu prekrasnu ženu izvan samog ulaza u palaču u kojoj žive Meghan i Harry. MEGHAN!? Njezin pas je obavljao svoj posao", napisala je Lisa u tvitu.

Izjavila je i kako Meghan ne može biti slađa, implcirajući kako su komunicirale i kako joj je bila jako blizu, čak je napisala da je pomazila Meghanina ljubimca.

Ako se zagledate u fotografiju, doista možete primijetiti sličnosti žene odjevene u crnu trenirku i tenisice s vojvotkinjom Meghan jer su identične građe.

Unatoč tome, TMZ piše kako je izvor iz palače rekao da na fotografijama nije Meghan i taj pas nije njezin, kao i The Sun koji piše da je izvor bio uporan tvrdeći da na spornoj fotografiji nije ona.

Nakon svega pojavile su se sumnje kako je Lisa lažirala fotografiju, što je ona zanijekala opravdavajući se kako je na odmoru i da joj posao ne pada pamet.

"Bili smo uzbuđeni, nije nas briga ako nam ne vjerujete. Žao mi je što ste toliko negativni. Bio je to samo sladak trenutak koji sam podijelila sa svima. Imam važnijih stvari o kojima se moram brinuti", napisala je reporterka.

Društvene mreže ostale su podijeljene, sa žustrim raspravama o autentičnosti fotografije i otkrivanja pravog identiteta žene koja se na njoj nalazi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene