Meghan Markle je tijekom gostovanja u talk-showu Ellen DeGeneres sudjelovala u skrivenoj kameri te se zabavila s prodavačima ispred studija.

Galerija Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle iznenadila je javnost gostovanjem u talk-showu Ellen DeGeneres, u kojem se pojavila bez velike pompe.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Harry i Meghan odbili kraljičin poziv i jako je razočarali, mnogi tvrde da je jasan razlog koji stoji iza takve odluke Meghan Markle Meghan stiže u show omražene voditeljice, zna se i o čemu će pričati, a čini se da bi nervoza u kraljevskoj obitelji mogla porasti!

Svoju novu gošću Ellen je najavila na Twitteru, a Meghan je u showu pričala o svojem sretnom životu u Kaliforniji s princem Harryjem i njihovo dvoje djece. Britanski mediji njezino gostovanje ocijenili su kao još jedan pokušaj da se potpuno distancira od kraljevske obitelji, pogotovo u dijelu sa skrivenim kamerom, u kojem je pokazala svoju šašavu stranu.

Tijekom pojavljivanja u showu Meghan je izašla iz studija kako bi izvela spačku s prodavačima na parkingu, a morala je pratiti instrukcije koje joj je Ellen govorila kroz skrivenu slušalicu u uhu.

Kako bi potvrdila da je čuje, Meghan je za početak trebala dotaknuti svoj lakat i nos pa napraviti jedan čučanj, a za to vrijeme je jedan od producenata showa prišao prodavačima kako bi ih obavijestio da Meghan želi vidjeti što nude.

"Ja sam glavni pomoćnik Meghan Markle i ona je danas tu te bi htjela samo normalno kupovati. Želi da je normalno tretirate. Ne pokušavajte se ponašati drugačije prema njoj, samo budite potpuno normalni", objasnio je prodavačima producent, koji se lažno predstavio.

Meghan je zatim prišla prvom prodavaču i počela razgledavati kristale na štandu, a Ellen joj je naredila da stavi jedan na glavu i počne stenjati.

"Stavit ću ovo na svoju glavu", kazala je Meghan prodavaču dok je uzimala kristal, a zatim je zatvorila oči i dodala: "Ovo je divno."

Kada je došla do sljedećeg prodavača, koji je prodavao ljute umake, Meghan je morala uzbuđeno skakutati i usput se raspitivati za umake.

"Dajte mamici da proba. Moj dragi obožava ljute umake", kazala je Meghan prodavaču, a kad joj je pružio čips s umakom, počela ga je grickati kao vjeverica.

"Ovo nije pikantno. Dajte mi nešto stvarno ljuto, mamica želi malo vrućine", kazala je potom. Ellen je zatim od Meghan tražila da drugi čips s umakom utrpa u usta pa se počne pretvarati da joj je jako ljuto i usput pjeva o tome.

"Mamici treba mlijeko", povikala je zatim pa iz torbe izvukla dječju bočicu s mlijekom i počela piti, na što je prodavač zinuo i nije mogao sakriti čuđenje s lica.

Meghan je nastavila s tikovima i na trećem štandu, gdje je prodavačicu pitala može li "mamica" probati kekse pa je i njih počela jesti kao vjeverica, a odlučila je ispričati i vic, na koji se zatim sama počela smijati na glas. Prodavačica ju je za to vrijeme gledala zbunjeno.

Meghan joj je zatim odlučila pokazati kako zabavlja svoju djecu pa je iz torbe izvukla obruč s mačjim ušima i počela plesati kao mačka te mijaukati.

Kraljevskoj obitelji sada je sigurno drago što Meghan i Harry više nemaju titule jer ovakvo ponašanje nikako nije prema njihovim pravilima.

No, nakon glupiranja s prodavačima ispred studija, Meghan je gostovanje u showu iskoristila i kako bi pogurala svoj prijedlog o plaćenom porodiljnom dopustu za sve Amerikance, nešto za što se i ranije zalagala i zbog čega su se britanski mediji raspisali o tome kako se pokušava etablirati na političkoj sceni.

Diva podigla tužbu protiv 50 godina mlađe kolegice jer joj previše nalikuje, vidite li i vi toliku sličnost među njima? Dorothea Fletcher Dorothea Fletcher Dorothea Fletcher +9 Dorothea Fletcher

Zaljubili su se kada mu je bila učiteljica u školi, a razlika od 25 godina njima ništa ne znači, nju muči nešto drugo! Brigitte i Emmanuel Macron Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron +13 Emmanuel i Brigitte Macron

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju