Sve je iznenadila

Meghan potpisala multimilijunske ugovore pa donijela još jednu odluku o dugogodišnjem bliskom suradniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle dugo je godina radila s agentom Nickom Collinsom, a on joj je pomogao u brojnim situacijama. Sada je odlučila da joj njegove usluge više ne trebaju.

Meghan Markle razišla se od svojega dugogodišnjeg savjetnika Nicka Collinsa, otkrili su izvori bliski vojvotkinji od Sussexa. Collins je bio Meghanin agent dugo godina, još otkako se pojavila u seriji "Suits". Bio je s njom cijelo vrijeme i nakon što je objavila da se povlači iz svijeta glume kada se zaručila za princa Harryja, a pomogao joj je i razraditi plan "Megxit".

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Daily Mail sada piše kako je Markle nakon potpisivanja multimilijunskih ugovora s Netflixom i Spotifyjem odlučila da joj Collinsove usluge više ne trebaju te će početi raditi s novim timom. Kako saznaju izvori bliski kraljevskom paru, Meghan se s Nickom nije posvađala i ostali su u dobrim odnosima, a on će i dalje raditi za nju i Harryja kao konzultant.

"Sve je ovo vrlo čudno. Nick je posljednjih godina postao veoma blizak s Meghan i Harryjem. Njegovo znanje o poslovnim situacijama u Hollywoodu je odlično, a nije joj pomagao samo oko glume, već i s brojnim drugim stvarima", rekli su iz njegove agencije Gersch.

Collinsove usluge Markle navodno ne trebaju u ovom trenutku jer ne namjerava uzimati nove uloge u filmovima i serijama u skoroj budućnosti.

Meghan i Harryju očito dobro ide na poslovnom planu otkako su dali intervju popularnoj Opri Winfrey koji je podigao prašinu u brojnim medijima diljem svijeta. Podsjetimo, Harry je pronašao posao u jednoj američkoj kompaniji koja se bavi personaliziranom psihološkom pomoći i nudi usluge life coachinga, a radit će i kao predstavnik slavnih ličnosti u sklopu američke studije o lavini dezinformacija u digitalnom svijetu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene